Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ajándèk az óvó nőknek karácson...

Ajándèk az óvó nőknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
A sok buzgómocsing,nyalis anyuka venni akar.Szerintem annyira felesleges.Mire fel?Ők ezèrt kapják a fizetèst,kapnak már így is minden sz..rra.Karácsonykor a szerettünket szokás megajándèkozni,nem egy "idegent".Èn látom rosdzul?
dec. 5. 06:32
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
26%

Én a kisgyermeknevelőknek adtam DE az óvónőknek nem adok!

A gyermeknevelők szinte családtag voltak, ALÁZAT volt bennük 1000%megbíztam szerettem , ballagaskor ajándékutalványokat vettem mindegyiknek külön külön a dajkáknak is!

De az óvónők teljesen másak.

Itt legalábbis .

Ha felé olyanok lennének én is másképp állnék hozzá

dec. 5. 13:35
 32/53 anonim ***** válasza:
Fele
dec. 5. 13:35
 33/53 anonim ***** válasza:
88%
29, Először is nem bunkó módon utasítom vissza az egyéni ajándékot, hanem kedvesen, másodszor is én az első szülői értekezleten megmondom, hogy nem fogadok el egyéni ajándékot, lehetőség szerint csoportos ajándékot sem szeretnék, de ha pl egy osztály MINDEN pedagógusnak ad valamilyen jelképes csokit, akkor kivételt teszek, viszont ott helyben ki is bontom és körbe kínálom az oszályt. Egyéni ajándéknál két esetben tettem kivételt, az egyik egy olyan kézzel festett karácsonyfagömb volt, amit a diák maga festett, a másik pedig egy könyvjelző volt, amit szintén a diák készített személyes idézettel. El szoktam egyébként mondani, hogy nekem az az igazi ajándék, ha a diák sikert ér el vagy jó szívvel jár órára, a pozitív visszajelzés nekem a legnagyobb ajándék, nem egy illemből vett csokoládé. Eddig mindig le tudtam úgy kommunikálni, hogy nem volt belőle sértődés. Biztos van olyan pedagógus, aki számít az ajándékra vagy akár elvárja, de én nem ilyen vagyok és ezt kulturáltan és kedvesen közlöm is. Sokkal többet jelent, ha valaki veszi a fáradságot és leírja, hogy mi az, ami pozitív érzést keltett benne, mint egy kényszerből adott ajándék.
dec. 5. 13:50
 34/53 anonim ***** válasza:
40%
33as.igy mar egy fokkal erthetobb es elfogadhato. En egy 5 eves kisfiuval, aki max.a legoban alkot,nem tudok kezmuvest kuldeni, en sem vagyok sem ugyes,sem jo szakacs... ellenben minden anyuka visz valamit,amiatt meg en kerulok kellemetlen helyzetbe ha nem adok,igy veszek. Meg szeretjuk is oket.:)
dec. 5. 14:20
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

"ellenben minden anyuka visz valamit,amiatt meg en kerulok kellemetlen helyzetbe ha nem adok,igy veszek"

De miért kerülnél kellemetlen helyzetbe?

Én nem foglalkozom azzal, hogy mas anyukák adnak, nem adok egyénileg semmit, nem éreztem még sosem kellemetlenül magam emiatt.

dec. 5. 14:40
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Jaj neeee, én utáltam az ilyet. Se névnap,se szülinap, végképp ne anyák napjára. Nekem kellemetlen volt. Plusz nincs is szükségem az ezredik bizbaszra
dec. 5. 15:27
 37/53 anonim ***** válasza:
87%
Ha már adják, illik elfogadni, de nem várom el. Pedagógus napra sem kell venni, a katonák sem kapnak semmit honvédelem napján pl.
dec. 5. 15:31
 38/53 anonim ***** válasza:
22%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy azok akik ennyire mondják hogy nem kell, ha ők kapnának a munkahelyükön, mennyien utasítanák vissza hogy nem kell?
dec. 5. 17:13
 39/53 anonim ***** válasza:
32%

37

Pedagógus napra kb mindenki visz ajándékot, a Honvedelem napján pedig kitüntetéseket adnak át.

dec. 5. 17:21
 40/53 anonim ***** válasza:
86%

38# Én szülőin elmondom mindig, hogy nem kell, köszönöm a gesztust, de kényelmetlenül érzem magam tőle, így, ha lehet kihagynám. Facebookon sincs pl szülinapom fent, pont ilyenek miatt. Ennek ellenére minden évben van szülő, aki úgy gondolja jobban tudha, azt mérhetetlenül tapintatlannak tartom. Természetesen elfogadom, főleg,hogy általában a gyerek csinál vmit,vagy úgy tesznek, de elmondom, hogy ahogy szülőin is említettem, én nem várok ilyeneket, mert nekem ez a helyzet kényelmetlen. Az ajándék nagyon szél, ide a felső polcra kitesszük, hogy mindenki megcsodálhassa.

Kirakom, anya örül, gyereket nem érdekli, engem sem.

dec. 5. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!