A sok buzgómocsing,nyalis anyuka venni akar.Szerintem annyira felesleges.Mire fel?Ők ezèrt kapják a fizetèst,kapnak már így is minden sz..rra.Karácsonykor a szerettünket szokás megajándèkozni,nem egy "idegent".Èn látom rosdzul?
10es.nem,nem.kapunk semmit. Kozszferaban azt mondtak az az ajandek,hogy 22C van es nem 18-19C volt ilyen a rezsi tamogatasos szarsagok elejen es a masik ajandek,hogy kotelezo regisztralni a digitalid allampolgarsag applikaciot a magantelefonra (dáp) .
Ennek ellenere en veszek az ovoneniknek.
dec. 5. 07:47
12/53 anonim válasza:
Egyetértek a 13-as állításáv, szintén közsszférában dolgozom, nem kapunk semmi jutalmat. Sőt a fizetésünk is kevesebb, mint a pedagógusoknak.
dec. 5. 08:08
13/53 anonim válasza:
Én azért veszek, mert nagyon hálás vagyok neki, hogy ennyire szereti a gyerekem.
dec. 5. 08:13
14/53 anonim válasza:
#2 ez a munkája... 😒
Szerintem is fesleges
dec. 5. 08:22
15/53 anonim válasza:
Igen, csak van akinek hiába ez a munkája leszarja a gyerekeket vagy üvöltözik velük, így aki normális, kedves azt meg kell becsülni! Egy tea meg egy csoki nem a világ vége, de jól esik neki!
dec. 5. 08:25
16/53 anonim válasza:
Napi 6-8 órát tölt a gyerekeddel, szóval eléggé lényeges szereplője az életednek.
Egyébként Te csak munkanélkülieknek veszel ajándékot?
A stílusod gyerekes és primitív.
dec. 5. 08:45
17/53 anonim válasza:
"Egy tea meg egy csoki nem a világ vége, de jól esik neki!"
Szerintem amúgy nagyon unják már ezeket az ajándékokat.
dec. 5. 08:45
18/53 anonim válasza:
Utolso akkor mit? En edesseget, teat es Labellot raktam bele tavaly,kis disz zacskoba meg egy karacsonyi angyalkat. De tenyleg mit??
dec. 5. 08:53
19/53 anonim válasza:
Van óvodapedagógus a családomban, és nem igazán szereti, ha ajándékot vesznek neki a szülők. Kap karácsonyra, pedagógusnapra, születésnapra, névnapra, évvégén stb. Egy csomó fölösleges kacatja összegyűlt az évek alatt. Oké, hogy jó szándékból adják neki a szülők, szép dolog, hogy figyelmesek, de már nem tudja hová tenni ezeket. Bőven elég egy üdvözlőlap, amire minden szülő ír valami rövid köszöntést. De ha valamit mégis nagyon szeretnétek adni, akkor pl. ajándékutalvány vagy ilyesmi a legjobb.
dec. 5. 08:57
20/53 anonim válasza:
Persze...vegyenek a buszsofőrnek is, mert minden reggel elviszi őket. A boltosnéninek is, ahol reggelit veszünk meg a fodrásznak stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!