Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvoda megtagadhatja, hogy...

Az óvoda megtagadhatja, hogy a gyerek ebédre és délután is maradjon az óvodában?

Figyelt kérdés
Kisfiam most kezdte az ovit, és mivel otthon vagyok kisebbekkel, máris elkezdték, hogy ne ebédeljen és ne aludjon ott. A gyerek ugyebár LEGALÁBB 4 órát köteles oviba járni. És ha én szeretném, ha délutánig maradna? Következő szeptemberben már muszáj lesz, mert megyek vissza dolgozni, jó lenne, ha eleve a teljes napot szokná meg.
2023. szept. 28. 17:06
 71/98 anonim ***** válasza:
21%
69, gondolod te. Mint mondtam, dolgoztam oviban, nem egyszer csattant a pofon a gyerekeknek az óvónőktől, vagy ültették ki a folyosóra egyedül fél órákra a büntipadra, nem érdekelte őket mennyire sírtak.. Ezért is hagytam ott. 2 oviban dolgoztam, mindkettőben ez volt. És nem az őskorban, ez 5 éve volt.
2023. szept. 30. 14:05
 72/98 anonim ***** válasza:
94%
57 vagy olyan nő aki épp ellátja a gyereket a háztartás úszik meg maga is igénytelen.
2023. szept. 30. 16:01
 73/98 anonim ***** válasza:
76%

59es, gondolom nem a nagy akart kistesót, így undorító őt hátrányba helyezni csak mert anyuci szaporodni akart még.

Buta vagy.

Amúgy tényleg menyj szakemberhez. A serelmeid meg ne itt másokon vezesd már le.

2023. szept. 30. 16:05
 74/98 anonim ***** válasza:
14%

73as, igaz itt csak a minta anyucik büntethetik a gyerekeiket:-D

Nekem mindegy, majd pár év múlva kérdezitek miért nem akar veletek időt tölteni a nagyobb, meg miért utálja a kicsit. ha meg a gyerek jobban szeret oviban lenni mint otthon, az elmond mindent az otthoni helyzetről. Abban az esetben jobb is neki ha nincs ott.

2023. szept. 30. 17:00
 75/98 anonim ***** válasza:
81%

Milyen kézenfekvő, hogy bármibe bele tudod magyarázni, hogy igazad legyen. Közben meg kb. egyedül mész szembe a forgalommal.

A normális családokban egészség gyerekek vannak, ott, ha az intézmény is normális, a gyerek szeret oviba járni, szeret otthon lenni, szereti a tesóját, szereti a szüleit, és ők is szeretik. Nálad ez félrement, ezt nagyon sajnálom. De szerencsére nem mindwn család a tiéd, és nem minden anya olyan, mint a tied. A nagyobb gyerekek sem élték át a te traumáid, nem te vagy az ő szócsövük. Nem tudom, neked van-e családod, nő vagy-e, vagy férfi, de rettentő egészségtelen a hozzáállásod, szakemberre van szükséged.

2023. szept. 30. 17:27
 76/98 anonim ***** válasza:
80%

74 ne fárassz mást a saját életedből kiindulva.

Ennyi erővel a kisebb gyerek se beszél a szülővel mer vele nem foglalkoztak annyit a nagytesó miatt.

Én nem veszem magamra, egy lányom van aki már 10 éves és szeret velem lenni... xd.

Meg ez a jobban szeret oviba lenni is vicc...csak azért mert ott is jól érzi magát.

Szakemberhez meg tényleg menyj.

2023. szept. 30. 22:07
 77/98 anonim ***** válasza:
16%

75, persze, egyedül megyek mert itt a lustanyák gyülekezenek:-D Más kérdésnél meg ti mentek szembe, mert titeket szednek szét.

De nem baj simogassátok egymás buksiját hogy milyen jó anyák vagytok, a valóságra meg majd rájöttök a gyereketeken keresztül:-)

2023. okt. 1. 06:59
 78/98 anonim ***** válasza:
76%
Szerencsére az én gyerekeim nem elmeháborodottak, mint a te anyádéi...
2023. okt. 1. 09:03
 79/98 anonim ***** válasza:
79%
Úristen 78# amilyen stílusba tolod itt és szerintem fentebb is a tiéd az alpári hozzászólás javarésze. Oké,hogy megvan a véleményed,de ezt anyázás nélkül nem tudod közvetíteni?:D Komolyan ezt tanultad otthon? És ha jól látom gyereked is van,tyű. Minden elismerésem tényleg. :D Ezentúl a pedagógus rokonomnak nem kell nagyon csodálkozni miért olyanok a fiatalok amilyenek,ilyen neveltetéssel nincs min csodálkozni. Komolyan oltári gond lehet otthon,ha itt vezetitek így le és ennyire nem tudjátok elfogadni a másik véleményét. Az egyiknek van igénye rá,hogy eltudja látni a kicsit otthon és a nagy bent legyen délután is,ott a nagy is imád bent lenni. A másik tábor pedig az,aki hazaviszi megtudja oldani,igényli is ezt,gyerek is igényli,hogy otthon lehessen. Egyik sem jobb,rosszabb,csak más.
2023. okt. 1. 09:55
 80/98 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy. Az enyémek eddig segítő kommentek volak egytől egyig. Eddig. Mert ilyen debil felnőtt, mint ez a sérült itt, az nem képes olyan véleményt nyilvánítani, ami egy kicsit is valid. Csak a saját nyomorár éli itt ki. Ő az, aki egyáltalán Nem fogad el mást, csak a saját igazát. Csak azt, hogy ha anya nem babusgatja egész nap az egyszem gyerekét, akkor egy lusta szr. Ha meg szülni mer még egyet, akkor a világ szemete is. És az ilyen meri itt osztani, aztán valószínűleg olyan selejt, hogy egyenként se kutyája, se macskája, mert nem csak az anyjának nem kell, hanem úgy senkinek sem. Mert ilyen.
2023. okt. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!