Az óvoda megtagadhatja, hogy a gyerek ebédre és délután is maradjon az óvodában?
59es, gondolom nem a nagy akart kistesót, így undorító őt hátrányba helyezni csak mert anyuci szaporodni akart még.
Buta vagy.
Amúgy tényleg menyj szakemberhez. A serelmeid meg ne itt másokon vezesd már le.
73as, igaz itt csak a minta anyucik büntethetik a gyerekeiket:-D
Nekem mindegy, majd pár év múlva kérdezitek miért nem akar veletek időt tölteni a nagyobb, meg miért utálja a kicsit. ha meg a gyerek jobban szeret oviban lenni mint otthon, az elmond mindent az otthoni helyzetről. Abban az esetben jobb is neki ha nincs ott.
Milyen kézenfekvő, hogy bármibe bele tudod magyarázni, hogy igazad legyen. Közben meg kb. egyedül mész szembe a forgalommal.
A normális családokban egészség gyerekek vannak, ott, ha az intézmény is normális, a gyerek szeret oviba járni, szeret otthon lenni, szereti a tesóját, szereti a szüleit, és ők is szeretik. Nálad ez félrement, ezt nagyon sajnálom. De szerencsére nem mindwn család a tiéd, és nem minden anya olyan, mint a tied. A nagyobb gyerekek sem élték át a te traumáid, nem te vagy az ő szócsövük. Nem tudom, neked van-e családod, nő vagy-e, vagy férfi, de rettentő egészségtelen a hozzáállásod, szakemberre van szükséged.
74 ne fárassz mást a saját életedből kiindulva.
Ennyi erővel a kisebb gyerek se beszél a szülővel mer vele nem foglalkoztak annyit a nagytesó miatt.
Én nem veszem magamra, egy lányom van aki már 10 éves és szeret velem lenni... xd.
Meg ez a jobban szeret oviba lenni is vicc...csak azért mert ott is jól érzi magát.
Szakemberhez meg tényleg menyj.
75, persze, egyedül megyek mert itt a lustanyák gyülekezenek:-D Más kérdésnél meg ti mentek szembe, mert titeket szednek szét.
De nem baj simogassátok egymás buksiját hogy milyen jó anyák vagytok, a valóságra meg majd rájöttök a gyereketeken keresztül:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!