Az óvoda megtagadhatja, hogy a gyerek ebédre és délután is maradjon az óvodában?
Mellesleg Magyarország több 1000 díszlexiás van...plusz azok akiket a szülők hagynak szenvedni a suliba, mert nem viszik el vizsgálatra.
Engem helyesírásból nem is osztalyozhattak pl. Van akit idegen nyelvből mentenek fel, van akinek a matekkal van gondja (az diszkalkulia azt hiszem). Ennek ellenére nem voltam rossz tanuló, van Érettségim, van nagymotor-, autó-, teherautó- és buszjogsim. 2 éve vizsgáztam repülővel (ott is kellett tanulni és 2 millió felett van bőven a tanfolyam). Az nem az én gondom és nem változtat a tényen, hogy van aki ebbe köt bele meg nem hiszi el...mer itt minden nő csak irododista vagy fodrász lehet pl pár ember szerint.
12 éve Érettségiztem, azóta is fejlődött az írásom és ha mégjobban figyelek pl egy hivatalos levélnél nemnagyon találsz benne hibát. Németül is megtanultam és kinn élek. Facen megkeresek bárkit ha kell aztán lehet tajékozodni hogy mi vagyok ki vagyok😆.
Nekem lányom ment végig suliba, előtte bölcsibe (Egyedül nevelem...nyugodtan bele lehet kötni ebbe is 😆meg nagyszülőknél is van, az utobbi is csak annak szurja a szemét akinek senki nem segít.), mert dolgoztam és tanultam.
Mindene megvan, tanulok vele, kutyazunk, kirándulunk sokat, udvaron vagyunk, baratokhoz is viszem, mindig van programunk bőven. De már a véleményem miatt is levagyok szólva, hogy biztos nem foglalkozok a gyerekkel mer sztm alapjáton nem rossz vagy lusta szülő, aki óviba csak 4re megy érte, de otthon van a kisebbik gyerekkel.
Elég szomorú hogy anyák egymást birálják azért mert az egyik 2 gyereket vállal és a nagy oviban van vagy azért mert önző és egy gyereke van (ilyen kérdések- válaszok is szoktak lenni).
A gyerekkori saját sérelmekből nem kéne ennyire kiindulni, nem tudja valaki kezelni most már ne a szülei legyenek a hibásak...felnőtt ember azóta, bármikor kérhet segítséget. Helyette is foggal körömmel ragaszkodik a saját véleményéhez meg a saját sesoját is utálja:
"Az én anyám is ilyen lustanya volt és nem értette miért gyűlölöm a kis majmot, meg miért haragszom rá."
"Pontosan 2 szabad kezem lesz minden másra. A nagyra főleg."
De a kérdező pont nem erre volt kíváncsi...
Nem a te tippedre, hogy hogyan tudná megoldani, hogy hazavigye a gyereket.
Ezért írtam, hogy attól, hogy nektek bejött, nem biztos, hogy másnak is megoldás.
Ez a "A nagyra főleg." kijelentés hangzott olyan lekezelően, de bocsáss meg, lehet h az miatt a nyomorult miatt éreztem így, aki még mindig itt fröcsög pedig már hányszor elküldtük.
43# -as vagyok, valaki kérdezte, hogy az óvodában alszik-e a fiam, a többi kommentet még nm pörgettem végig.
Igen, az óvodában gond nélkül 10 perc alatt elalszik, mivel nagyon szabálykövető, látja, hogy 20 lefekszik és csendben van, akkor ő is. Otthon max 20-30 percre tudom csendes pihenőre "parancsolni", hogy legalább egy kicsit vízszintben pihenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!