Számonkèrt az òvònő, jogosan?
Elképesztően arrogáns a stílusod.
1. A pénz - ebben a kontextusban - tökmindegy. Senkit nem érdekel, milyen anyagi helyzetben vagytok, milyen programokra hordod a gyereke(i)det, kit támogattok, stb.
2. Ha tényleg biztos lennél benne, hogy az óvónő ül fordítva a lovon, miért írtad ki a kérdést? Konkrétan rákérdeztél, hogy jogos-e, majd felháborodsz azokon a válaszokon, amelyek szerint igen. Nem ezt akartad tudni?
3. Az, hogy a kislányod nem akar részt venni dolgokban, önmagában nem baj - azért IS jár óvodába, hogy kedvet kapjon hozzá. A körjátékok, mondókák, éneklés egyrészt fontos a ritmusérzék, memória, hallás, beszédkészség fejlődése szempontjából, másrészt közösségi élmény, amiből kár kimaradni. Neked rossz élményeid vannak ezekről gyerekkorodból? Van benned valami ellenérzés? Ha igen, vigyáznod kéne rá, hogy a lányodba ne ültesd át, hogy neki legyen esélye kedvelni.
Mezei óvónő, bégető birka, undorító vigyor, látszik, milyen jómódúak vagyunk.
Közben minden mondat dugig hibával, vulgaritással.
Nekem ennyi elég ebből, itt nincs értelme magyarázni.
Nekem eleinte semmi bajom nem volt veled kérdező, de az utóbbi kommentjeid elég gusztustalanok.
Sokat elàrul rólad, hogy kisgyerekeket vagy képes birkázni, mert azok szeretik a könyveket, mondókàkat. Nem tudom ez most szimplàn dedó kategória, vagy ennyire alpari vagy.
Hidd el az a gyerek is van olyan különleges akit ezek lekötnek, mint a te szent gyermeked, fölösleges ideológiàkat gyàrtani erre, meg itt bizonygatni, hogy milyen hiperszuperkülönleges a gyerek. Csak annyira, mint másnak a sajàtja.
És igen szarvilág jön még a hercegnőre mert lesz még nagycsoportos, meg iskolàs ahol nem érdekel senkit mihez van kedve. De majd te gondolom megvásàrolod a tanmenetmódosítàst is.
Szerintem ne sértödj meg azon amit a pedagògus mondd. Kerdezd meg van e elmaradasa a kicsinek, ha ugy latja van akkor mivel tudnad fejleszteni, hogyan segithetnel. Vegül is igazabol ez az erdeked. Nem kell maseval foglalkozni mit tud mit nem tud, mennyivel problemasabb a tiednel, arra öszpontosítsd, hogy a tied hianyossagait kompenzald, ha vannak.
El olvastam a kommentjeidet. Jó ha gyermek minel hamarabb meg tanulja, hogy vannak szabalyok az eletben, így lesz az iskolabad, így lesz a munkaban s a felnött eletben, nem lehetsz mindíg ott, hogy meg védd. Sajnos nem mindíg azt csinaljuk amihez kedvünk van.
Remelem tudtam segíteni es nem bantottam meg senkit. Szep napot nektek
A suliban is kivered majd a dilit, ha neki nem lesz kedve az adott órához? Ne legyen majd tesióra, mert nincs kedve gimnasztikázni?
Vagy ne legyen írás, hiszen a papír elavult dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!