Számonkèrt az òvònő, jogosan?
Azért mondta az óvónő ,mert valószínűleg korához képest el van maradva. Mondjuk ez nem csak a mondókázás, éneklés miatt lehet. Az én gyerekem sem rajongott ezekért, de mondtam neki /énekeltem 1000-el. Aztán meg kiderült, hogy gond van a hallásával. De ez már csak valamikor középsős korában, akkor is azért, mert nem hittem el, hogy minden oké csak ő olyan típus, hogy se a dalokat, se a mondókákat, se semmi ilyet nem szeret. Mert amúgy a gyerekorvos, a védőnő, de még az óvónők szerint is teljesen oké a gyerek.
Szóval ha valóban látni nála elmaradás annak ellenére hogy normálisan foglalkozol vele, akkor vidd el egy komolyabb kivizsgálásra.
Szerintem
Neked egyszerűen bűntudatod van, hogy nem tetted, emiatt vetted magadra ennyire..
Tegyem hozzá én sem tettem, de baromi sokat beszéltem hozzá.
Nem
Is tud mondókázni.
Kicsivel már próbáltam, ő meg nem volt vevő tőlem a dalokra ( szörnyű a hangom) ő oviban fogékonyabb, mint a nagy.
Szerintem nem kért számon, csak szembesített vele, hogy a hanyag hozzáállásod miatt most enyhe elmaradása van.
Nem vagy gügyögő típus. Ok. Én sem. Attól még mondókázni, verset tanulni, babafoglalkozásra elvinni el lehetett volna. Nem a youtube-ot kapcsolgatni.
Én mondjuk egész nap mondókaztam, énekeltem, folyamatosan beszéltem hozzá, minden nap olvastam. De nem gügyögtem. Ettől függetlenül egyetlen egy körjátékban sem akar részt a lányom, nem is értem mi az összefüggés.
Talán annyit látok előnynek hogy gyönyörűen, beszél, hatalmas szókincse van, szinonímákat használ, pedig csak most lesz három éves, ezt meg is jegyezték. Én amiatt kapom az ívet hogy túl makacs.
Minden gyerek más, az óvónő végezze a munkáját, ne ítélkezzen. Jelezze ha valami lemaradást észlel, vagy olyat amiben vele együttműködve otthon tudom fejleszteni, de életvezetési tanácsokat ne osztogasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!