Valószínűleg mentális betegsége van a gyerekemnek. Így lehet állami gondozásba adni?
Tehát még ki se lett vizsgálva a gyerek, meg se próbáltál segíteni neki terápiával, fejlesztéssel, de már a lemondáson gondolkodsz. Akkor is állami gondozásba adnád, ha daganatos lenne? Én tudom, hogy rettenetesen nehéz egy beteg, sérült gyereket nevelni, a kislányunk halmozottan sérült. Én azt is el tudom fogadni, ha valaki az ereje végére ér, amikor terápiák, szakemberek hada nem tud segíteni. De még rendes kivizsgálás sem volt, esélyt sem kapott a gyerek, hogy enyhüljenek a tünetei, de már eldobnád magadtól.
Először járjatok a végére, hogy ki okozzanak tüneteket. Rengeteg minden lehet a háttérben és sok hatásos terápia létezik.
Kérj segítséget a családtól, barátoktól és szakemberektől magadnak is, nem csak a gyereknek.
Felesleges itt találgatni.
Nem ítélkezem, de ha már idegeneknek kell "győződnie", hogy de talán lehet megoldás, azt már megette a fene.
Szóval, vagy így, vagy úgy, de lehet jobb lesz neki máshol. Még kicsi, van esélye teljesen jó családba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!