Valószínűleg mentális betegsége van a gyerekemnek. Így lehet állami gondozásba adni?
Figyelt kérdés
Három és fél éves lesz, de én teljesen alkalmatlan vagyok egy ilyen gyerek kezelésére, nevelésére. Ez lehet nyomós indok? Elfogadják?2022. ápr. 30. 20:32
1/54 anonim válasza:
Nem kell megindokolni sem. Elég, ha nem akarod vagy nem tudod nevelni és lemondasz róla.
2/54 anonim válasza:
Milyen mentális betegségről van szó?
3/54 A kérdező kommentje:
1: Köszönöm!
2022. ápr. 30. 20:35
5/54 anonim válasza:
Hát ha 3,5 év alatt nem szeretted meg annyira, hogy bármit megtegyél érte, akkor add állami gondozásba. Remélem találnak neki egy jó családot!
6/54 A kérdező kommentje:
2: Nem tárták még fel. Néha értelmes, aztán átcsap egy őrjöngő, ön és közveszélyes viselkedésbe, dührohamok, harapás, ütés... Máskor meg más :értelmetlen gagyogás, és a plafont bámulva is röhög, vihog, céltalanul viselkedik 2 órát is akár... Ha nincs kizökkentve nem is tudom meddig csinálná ezeket a tikkeket...
2022. ápr. 30. 20:41
8/54 A kérdező kommentje:
5: Köszönöm! Én is ezt remélem. Én nem tudok kezelni ilyen gyerekeket, rengeteg gyerekkel voltam a családban, egy egészséges gyerek nem okoz gondot, de ez már nem az én terepem...
2022. ápr. 30. 20:42
9/54 anonim válasza:
Én ajanlom, hogy ne is vállalj több gyereket. Felesleges időpazarlás számodra...
10/54 anonim válasza:
Ha "néha értelmes" akkor nem fogyatékos, ahogy a keresoszavaknalnal írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!