Valószínűleg mentális betegsége van a gyerekemnek. Így lehet állami gondozásba adni?
Figyelt kérdés
Három és fél éves lesz, de én teljesen alkalmatlan vagyok egy ilyen gyerek kezelésére, nevelésére. Ez lehet nyomós indok? Elfogadják?2022. ápr. 30. 20:32
11/54 A kérdező kommentje:
9: Nem is tervezek. Valószínűleg eleve ilyen hibásak a gének, hogy ilyen lett.
2022. ápr. 30. 20:52
12/54 anonim válasza:
Teljesen normalis 3 éves. Egy 3 evest nem tudsz lekötni. Volt pedagogiai szakszolgálaton? Pszichológusnál ? Mi a diagnózis? Vagy csak szerintef abnormális?
13/54 A kérdező kommentje:
12: ezekre most fog menni. Fentebb viszont írtam milyen a viselkedése egy nap.
2022. ápr. 30. 20:55
14/54 anonim válasza:
Elképesztő amit olvasok.
Egyáltalán ezt megállapította már szakember vagy csak te találtad ki és untad meg a gyerekedet?!
15/54 anonim válasza:
Valami azt súgja, ha megállapítják, hogy terápiával, odafigyeléssel, türelemmel stb javítani lehet ezen, te akkor sem fogod ezt vállalni.
16/54 A kérdező kommentje:
14: azon nem segít egy szakember diagnózisa, amit nap mint nap átélek vele.
Ahogy írtam, én képtelen vagyok egy ilyen gyerek kezelésére egy életen át.
2022. ápr. 30. 20:59
17/54 A kérdező kommentje:
15: így is birka türelmem van. Gyakorlatilag nincs életem már.
2022. ápr. 30. 21:00
19/54 anonim válasza:
Egyedül neveled? Nincs segítséged? A környezeted mit mond? Milyen az óvodában?
20/54 anonim válasza:
Normális anya ilyet nem kérdez!
Sokkal valószínűbb, hogy veled van a baj, mint vele, ha minden diagnózis nélkül ilyet kérdezel. Amúgy bármikor lemondhatsz a gyerekedről, de van apja, nagyszülei, először tőlük kellene segítséget kérni, nyilván a gyámhatóság is így fog tenni, nem céljuk a családból kiszakítani egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!