Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki
orokbe adta a babajat?hogy elte meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.
Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....
Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?
Volt nálunk ilyen közeli családban. Egy ma már 75 éves rokonom 70es években ott volt egy rossz házasságban egy ovis kisgyerekkel. Megismerkedett egy férfival, hatalmas szerelem, válás a régitől, költözés az újhoz gyerekestől. Mindezt pár hét leforgása alatt, majd kiderült, hogy terhes, de volt esély, hogy a volt férjé a gyerek. Ugye nem volt még ultrahang, DNS teszt végképp nem. Az új hapsi azt mondta, nem vállalja így ezt az egészet, hogy lehet, nem is az övé a gyerek, így rögtön születése után örökbe adták szerencsétlent. Majd összeházasodtak és lett még egy gyerek. Mikor én ezt megtudtam már felnőttként, majdnem hanyattvágódtam, mert sose néztem volna ki belőle. Közeli rokonom,
2022. ápr. 2. 00:04
83/86 anonim válasza:
Hogy döntöttél kérdező?
2022. ápr. 19. 22:19
84/86 anonim válasza:
Az én párom is így járt, anyukának jobban kellett a phasz mint a saját gyermeke. Csak azzal nem számolt, hogy miután kidobta a pali, a párom nem loholt vissza hozzá, undorodik tőle. Szerencsére nélküle is jó ember lett belőle. Én egyszer hallottam csak ezt a nőt, mikor valamelyik rokon elárulta, hogy babát várunk. Akkor felhívta a fiát, hogy igaz-e, hogy nagymama lesz. A párom annyit mondott, hogy nem, ahoz előbb anyának kellett volna lenni. Remélem így jársz kérdező, ha tényleg megteszed ezt.
2022. ápr. 21. 01:31
85/86 anonim válasza:
#84. Ez mekkora oltás. 😅 Igaza van a párodnak.
2022. ápr. 23. 07:45
86/86 anonim válasza:
Eddig mar örökbe adta a kicsit es lehet varandos az uj palitol...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!