Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.

Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....

Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?

Akinek van ötlete azt megköszönném.

2022. márc. 12. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
89%
Megértem, mit érzel. De itt mindenképp két rossz közül kell választanod. Vagy a babát engeded el, vagy a párod. És mivel a párod egy tökfej, a baba meg nem tehet semmiről, a párodat kell kidobnod. Hosszú távon, lelkileg ez az egyetlen élhető megoldás. Ha a babát hagyod el, nagy az esélye, hogy örökké mardos majd az önvád. Fel fogsz tudni nőni hozzá, mert muszáj lesz. A mostani gondolataid is majd bocsásd meg magadnak, érthető, hogy minden hülyeség eszedbe jut - csak ne csináld meg őket. Mindenképp neveld egyedül (persze anyukád, testvéred, barátok segíthetnek) egy ideig, pár hó minimum, hogy lezárd magadban a dolgokat. Azán megpróbálhatod az apjával, ha mindketten akarjátok.
2022. márc. 12. 12:10
 12/86 anonim ***** válasza:
100%
Ha képes lenne lemondatni téged a saját gyerekedről, akkor bármit képes veled megtenni ez az ember, aki téged állítólag úgy szeret. Egy percig nem gondolkodnék, közölném a fószerral, hogy azt csinál, amit akar, de a baba marad. Akkor is, ho nagyon szeretem.
2022. márc. 12. 12:33
 13/86 anonim ***** válasza:
100%
Felelős vagy ezért a gyerekért. Te vagy az anyja. Csak azért lelencbe adnád, mert a pasid picsog, hogy nem ő csinalta?? Tudta, mikor összejöttetek, hogy terhes vagy, ne most ébredjen rá hirtelen, hogy ez megsem kell. Nem hagyhatod el a gyerekedet.
2022. márc. 12. 12:41
 14/86 anonim ***** válasza:
87%
Add örökbe, valahol valakik nagyon vágynak rá, normális családja lenne. Te meg egy agyatlan fasz miatt azon agyalsz, hogy elhagyd a gyereked. Primitív, egyszerű vagy nagyon, többet ne szülj. Inkább menj tanulni, dolgozni.
2022. márc. 12. 12:49
 15/86 anonim ***** válasza:
93%

Biztos velem van a baj, hogy nincs bennem empátia,de szívem szerint már ezért a gondolatért is jól képen törölnélrk. 21 évesen együtt vagy 8-9 hónapja ezzel a sraccal es kepes lennél eldobni a saját gyereked? Aztán meg majd ha 5 év múlva lelép egy új muffért,akkor sírhatsz a gyerekedért,de már késő.

Egy hányinger vagy! Pontozzatok le nyugodtan!

Szegény baba...

2022. márc. 12. 12:57
 16/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzőekkel, én alig vagyok nálad idősebb, de soha a világért sem dobnám el a babám, akiért eleve 9hónapot végigküzdöttem, majd megszültem, hozzám kötődik.

Főleg mindezt egy fogalmatlan f..szkalap miatt, aki nem tudja hogy a terhességből egy felnevelendő gyerek lesz....

Rohadtul megbánnád amúgy ha lemondanál a babádról, főleg hogy ez a csávó nem egy megbízható ember, le fog lépni, esetleg a közös gyereketekkel hagy majd el, akkor az a baba is kuka?

Gondold át ezt!

2022. márc. 12. 13:17
 17/86 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen féreg ember, mint a te párod, de azért "nagyon szeret". Csak okozna neked akkora fájdalmat, te ostoba, hogy zaciba adatná veled az ártatlan gyerekedet. Le se köpném az ilyen rohadékot, nemhogy azon sírnék, hogy hova tegyem a gyerekem. Aztán te szülnél neki boldogan, hogy tudot, hogy mit művelt az előzővel? Rólad inkább le sem írom a véleményem. Örökbe adjad inkább. Te nem vagy anyának való. Oda adjad, ahol egy ilyen patkány nem fontosabb a gyereknél. Szégyen!
2022. márc. 12. 13:19
 18/86 anonim ***** válasza:
88%

Többen írták, hogy a pasit dobd ki, ne a gyerekedet. Én őszintén mondom, valóban a gyereken kell túladnod, ugyanis egy olyan nőszemély, akinek ezek a gondolatok megfordulnak a fejében, az minden, csak nem anya. Sokkal jobb helye lesz az apjánál. Több szeretetet és törődést fog ott kapni, amit te " anya" létedre biztosítani bírtál neki.

Jah...és ne szülj többet! Csak tönkretennéd azoknak a gyerekeknek az életét is. Te nem vagy anyának való.

2022. márc. 12. 13:26
 19/86 anonim ***** válasza:
96%

"de tudom hogy nagyon szeret"

Álmodban, drága. Aki elvárná, hogy lemondj miatta a gyerekedről, az rohadtul nem szeret. Ebben az egész sztoriban csak a kisbabát sajnálom. Egyébként fel tud nőni csak az apjával is egy gyerek, nem kell hozzá nő. Főleg ha az egy buta kis liba.

2022. márc. 12. 14:04
 20/86 anonim ***** válasza:
96%

Jezusom,hova tart ez a világ ?

Inkább a pasid választod mint a gyermeked ???

Egyedül nevelem a kislányom de nincs az a pasi akiért elhagynám

Ha az új párodnak szülsz,aztán ő is lelép azt a babát is örökbe akarod majd adni. ??

Gondolkozz már el magadon könyörgöm nem 15 éves vagy!!!

2022. márc. 12. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!