Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.

Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....

Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?

Akinek van ötlete azt megköszönném.

2022. márc. 12. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
92%
Rég olvastam ilyen szomorú történetet! Szegény baba!😔 A jelenlegi páromat úgy kibasznám mint macskát szarni.... de szerintem jobb lenne a babának egy ilyen anya nélkül!!! Nincs az az isten, hogy eldobjam a gyermekeimet, főleg nem egy férfiért!! Nem tudlak megérteni sem sajnálni ne haragudj!!
2022. márc. 12. 14:40
 22/86 anonim ***** válasza:
92%
Ember vagy te egyáltalán?
2022. márc. 12. 14:43
 23/86 anonim ***** válasza:
91%
Előbb adnad örökbe, mint hogy az apja nevelhesse? Te jó isten. Szerencsére az apanak is vannak jogai.
2022. márc. 12. 15:04
 24/86 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem akarod nevelni, akkor az apjahoz kerul.
2022. márc. 12. 15:07
 25/86 anonim ***** válasza:
97%

Milyen ember a mostani párod, ha arra buzdít, hogy eldobd a gyereked? Ezen az áron akartok családot? Fontosabb egy álom arról, ami még nincs, mint a gyereked, aki már van? Most biztos, hogy nem egy jószívű emberbe kapaszkodsz. A saját gyereked pedig a te felelősséged, neked kellene erősnek lenned önmagadban és kiállni mellette.

Ám ha az apja örömmel vállalná, mert neked csak teher, akkor nevelje ő (egyedül is tud vele boldogulni), jobban jár vele ezek alapján, te viszont akkor fizethetsz neki gyerektartást. Örökbe úgysem adhatod az ő engedélye nélkül. A lényeg, hogy a gyerekednek stabilitás kell valakitől, aki tudja annyira szeretni őt, mint önmagát. Az ő érdekeit kellene nézned, nem a magadét, mert ő is egy ember, aki számít rád, és nem egy cuki ide-oda pakolgatható kiegészítő.

2022. márc. 12. 15:17
 26/86 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de komolyan lemondanál a kisbabádról egy pasi miatt? Egy friss kapcsolatról van szó. Te eldobod a gyereked, pár hét múlva meg elhagy, mert ő éppen másba halálosan szerelmes. Egy gyereket nem lehet ide-oda dobálni. Ráadásul amíg apuka nem mond le róla, úgy tudom nem adhatod örökbe.

Tényleg jobb lenne neki az apjánál. Viszont ha majd pár év múlva nem nagyon akar veled kapcsolatot tartani hát ne lepődj meg. Szerintem te se lennél kíváncsi egy olyan anyára, aki eldobott téged egy pasi miatt.

2022. márc. 12. 15:46
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
Az a pasi sem százas, aki egy anyát abba zsarol bele, hogy az ő kedvéért eldobja a 6 hetes kisbabáját. Biztosan szeret téged? Tudja, micsoda lelki törés lenne ez neked és a babádnak is? Annak a babának te vagy az egész világ... Mikor terhes voltál, ezzel nem számolt?
2022. márc. 12. 20:31
 28/86 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudod örökbe adni, mert már van apja. Ha lemondasz róla, neki kell gondoskodnia róla, ha ő sem tud, akkor rokonokat kérdezik végig, ha az sem, akkor állami gondozásba kerül és vagy egy év, mire családhoz kerülhet.

Ha nem írt az apja alá apaságit(amit kétlek, hisz akarja a gyereket), csak akkor lehet örökbe adni, de akkor is utána tud járni, és ki tudja magának követelni a gyereket.

Az apja is képes felnevelni, felnőtt ember! Nem kell használnia semmit, ami a lába közt van ehhez, ugyanannyira képes rá, mint te.

2022. márc. 12. 20:34
 29/86 anonim ***** válasza:
93%

Kérlek gondold át

Ő a te gyermeked,aki számít rad. Hidd el a pasid nem szeret és hamarosan el fog hagyni.

Ne tedd tönkre at életed egy ilyen ember miatt,ha megteszed azt h örökbe adod életed végéig bánni fogod. Hagyj el ezt a pasit,és ne hagyd el a kisbabád.

20 voltam

2022. márc. 12. 20:59
 30/86 anonim ***** válasza:
89%
Én sem emlékszem mikor olvastam ilyen szomorú történetet.Sőt, talán most először olvasok olyan "Anyáról", aki képes lenne elhagyni a 6 hetes babáját egy férfi kedvéért. Megszakad a szívem ezért a kisbabáért☹️. Nagyon, de nagyon szégyeld magad, már a gondolatért is!! Én egy empatikus ember vagyok, de azért most kinyilt a bicska a zsebemben. Tőlünk kérsz tanácsot, akik magunk is Anyák vagyunk, vagy azoktól a nőktől akik a csillagokat is lehoznák az égről egy babáért.. Az eszem megáll komolyan mondom!
2022. márc. 12. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!