Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.

Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....

Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?

Akinek van ötlete azt megköszönném.

2022. márc. 12. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
91%
#30, kolléganőm jutott az eszembe, túl a 9. sikertelen lombikon. És 51. az örökbefogadási várólistán.
2022. márc. 12. 23:13
 32/86 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, nagyon sajnálom a kolléganődet, meg a sok ezer/millió nőt, akinek nem lehet gyereke. Nekem három van, és el sem tudom képzelni hogy a fenébe lehet lemondani a gyerekedről az aktuális pasi miatt. Basszus, de komolyan, nagyon megdöbbent ez az eset.😔#30-as voltam
2022. márc. 12. 23:20
 33/86 anonim ***** válasza:
17%

Én pedig azt mondom, ahelyett, hogy szidnánk a kérdezőt, gondoljuk végig, milyen mentális, érzelmi, szociális, anyagi helyzetben lehet az, aki ilyet fontolgat. A kérdező nekem nagyon-nagyon fiatalnak és kétségbeesettnek tűnik, kétségbeesett gondolatokkal, kétségbeesett vággyal a kötődésre.

Kérdező, esetleg a helyi családsegítőkkel vedd fel a kapcsolatot, hátha tudnak valamiféle segítséget adni nektek. Nyugodj meg, nem fogják azonnal elvenni a babát, megpróbálnak valami megoldást keresni, akár pszichológusi segítséget, valamit...

2022. márc. 12. 23:39
 34/86 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt ne felejtsd el, hogy amennyiben van apasági, az ő beleegyezése nélkül nem adhatod örökbe, neki is le kell mondani róla. Amennyiben te a jelenlegi párod választod, akkor hagyd, hogy az apja nevelje a gyermeket. Írtad, hogy akarja őt. Nem is értem, hogy milyen átmeneti megoldás lehet jobb annál, mint hogy az édesapjával van.
2022. márc. 13. 00:15
 35/86 A kérdező kommentje:

Ti egyébként mikor mást szidtok egy döntése miatt számba veszitek azt is ami a háttérben állhat vagy csak cső latoan szidjatok a masikat??

A babát énis szeretem nem akarom adni ezert is nem adtam már az elején ezen őrlodom lassan 2honapja...a babaval itthoni kornyezetben vagyunk nincs hiánya semmiben a szülést követően a csalad segitett mindenben de egy idő után nekem kelleneke majd eltartani mint egyedulallo anya viszont 3eves koraig ez szinte lehetetlen hogy kozben vele is legyek meg dolgozzak is rá....a kornyezet amiben élünk egy hatalmas csalad sok feszültséggel és hangzavarral ami nem valo egy babanak....en tudom anno miben nőttünk fel a testvereimmel ebben a családi közegben es ezt nem akarom a fiamnak is... hiába volt meg mindenunk az nem minden...nem akarom ebbe a feszült környezetben nevelni őt...neki is és nekem is rossz lenne...plusz jelenleg a kesobbi eltartasa is nehezkes egyedül...21eves vagyok ezzel a sajat jovomrol is le mondhatnék... és élhetnek ugy mint anyám aki gyerekeket nevelt egyedul es megkeseredett es ki vannak az idegei 45eves korara.... A babamat nyilvan nem dobnam el.. hónapok ota beszelek egy lombikos orvos novel akinek nem lehet gyereke... ő hozzá kerulne a kicsi ahol mindene megvan....senki nem mondta hogy intezetbe adnam...mert akkor inkabb le szenvednek helyette egy eletet vele akármilyen szar is...csak persze konyebb cső latoan nezni a dolgot ahelyett hogy egyikotok is kerdezne

2022. márc. 13. 08:17
 36/86 anonim ***** válasza:
92%

Nincs szó csőlátásról

Feszültség van a családban ?

Talán erre akkor kellett volna gondolni mikor terhes lettél ?

Egy f@sz miatt akarod eldobni a gyereked , képes leszel a szemébe nézni ha felnő??

Gondolkozz már

Mit vártál mikor kiirtad ezt a kérdést ?

Talán hogy megdicsér valaki ??

21 évesen annyi eszed sincs mint egy zsàk lepkének.

Szegyeld magad. Remelem a gyermeked ha felnő szoba sem áll veled!!

2022. márc. 13. 08:23
 37/86 anonim ***** válasza:
100%
20 hetes kortól már mehet bölcsibe, te pedig dolgozhatsz. Messze nem ez az ideális megoldás, de annál jobb, hogy teljesen lemondasz róla. Pasit pedig - aki elfogad a gyerekkel együtt -, még találhatsz. Fiatal vagy.
2022. márc. 13. 08:26
 38/86 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező

Nem az a baj h örökbe akarod adni hanem hogy majdnem 2 hónap után.

Miért nem tetted ezt születése után rögtön. Így egyértelmű hogy a pasid miatt akarod.

Van neked szíved ???

2022. márc. 13. 08:35
 39/86 anonim ***** válasza:
96%
Szép mese kérdező. Te magad írtad, hogy az aktuális kanod nem akarja ezt a gyereket, sajátot akar, és mivel te vele képzeled az életed, ezért megszabadulnál a gyerektől, mert nem fér bele a képletbe. Hiába a mézes mázos körítés, az igazságon nem változtat, és te csak kifogásokat keresel, amivel a lelkeden akarsz könnyíteni, és elhitetni magaddal, hogy nagyon jó anya vagy. Pedig te miinden vagy, csak nem anya.
2022. márc. 13. 08:41
 40/86 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező te egy szívtelen ember vagy,tök mindegy mivel jössz,pont leszarod a baba érdekeit, csak a faszid érdekel. És mi van ha neki szülsz,és elhagy,akkor majd azt a gyereket is oda adod valakinek??

Hánynom kell tőled,az utolsó putris cigány is többet ér tőled,az se dobná el a saját gyerekét egy pasi miatt. Minden más csak maszlag. Dehogy érdekel téged a gyerek,add is örökbe annak az orvos nőnek, sokkal jobban jár.

2022. márc. 13. 09:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!