Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.

Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....

Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?

Akinek van ötlete azt megköszönném.

2022. márc. 12. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja örökbe adni, kell hozzá az apa beleegyezése.
2022. márc. 13. 09:02
 42/86 anonim ***** válasza:
94%
Nem tetszik a tükör, kérdező, amit tartunk..?
2022. márc. 13. 09:11
 43/86 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon szereted a pasid? A gyerekedet nem? Nem kell 3 évet otthon ülnöd, van bölcsi. Amelyik pasi pedig elnézné, hogy lemondj a gyerekedről, az olyan is, szóba sem állnék ilyennel.
2022. márc. 13. 09:16
 44/86 anonim ***** válasza:
92%

Szóval mi vagyunk a barmok ?

A környezeted mit szól ehhez a nagyszerű ötletedhez ?

Támogatnak ebben ?

Tényleg nem értem mit vártál amikor kiirtad ezt a kérdést.

2022. márc. 13. 09:23
 45/86 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm is 21 évesen szült egyedülálló anyaként. Az apával épp szakítottak, mire megtudta, hogy terhes, de ő nem akarta elvetetni. Másfél évig otthon volt (a szülői házban persze), aztán beadta a gyereket bölcsibe, ment dolgozni. Tanult is mellette, lett jobb állása. Volt pár udvarlója, hol ő volt jobban szerelmes, hol más belé, de az neki nem kellett, az gyerek apja is néha "vissza" akart jönni, de aztán elvett mást, aztán ő is csak kikötött egynél olyan 5-6 évre és úgy tűnt, minden rendben. Közös gyerekük viszont nem jött össze, talán ezért is szétmentek, nem tudom. Közben a szülei sajnos meghaltak, így a már szép szál felnőtt fia csak a családja, aki most egyetemista. Van egyébként van több udvarlója a barátnőmnek a saját korosztályából most is, mert nem egy ronda nő, de most is is ilyen csiki-csukik a kapcsolatai, hol ő ragaszkodik ahhoz, akihez nem kellene, hol ő hozzá ragaszkodik olyan, aki neki nem kell. Biztos ennek is meg van oka, de biztos megtanulta, hogy ne a férfiakhoz mérje magát és alakítsa a terveit, hanem önálló legyen, aki saját lábán is megáll. Neked is ezt tanácsolom.
2022. márc. 13. 09:24
 46/86 anonim ***** válasza:
91%
Az azért nem igazán úgy megy, hogy odaadom valakinek akivel beszélgetek az interneten és kéri 🧐 Védőnőnek mit mondasz a következő státuszon? Elajándékoztad?
2022. márc. 13. 09:31
 47/86 anonim ***** válasza:
98%
Falra hányt borsó sajnos... mi mondhatunk bármit a kérdezőnek! A kérdés és a komment amit írt valahogy nem stimmel!? Átmenetileg oda adni valakinek? Ez mi ez? Mindegy inkább nem boncolgatom! Kívánom, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg a baba érdekében, mivel ő egy ártatlan kis ember nem tehet semmiről, jár neki egy boldogabb élet!🙏
2022. márc. 13. 09:49
 48/86 anonim ***** válasza:
94%
Igen a sok barom aki neveli a gyerekét,és nem helyez egy farkat eléjük...aha!
2022. márc. 13. 09:50
 49/86 anonim ***** válasza:
92%
Vagy kamu az egész, vagy a kérdező sík hülye.
2022. márc. 13. 11:16
 50/86 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos valószínüleg nem kamu.

Kérdező, elhisszük, hogy nagyon sajnalgatod meg megerted magad, de nem kell 3 eves koráig otthon maradni vele, mehet bölcsibe, te meg dolgozni. Ez miért nem jó? Ehelyett odaadnád valakinek? Mit akarsz ezzel a lombikos orvosnővel, odaadni neki, de közben anyukásat is játszani, aki bármikor visszakerheti a gyereket? Nem fogod fel, hogy ez nem egy jatek baba? Amúgy sem adhatod oda csak úgy, mivel van apja a gyereknek, szülői jogokkal. Nőj fel vegre és vallald a felelősseget.

2022. márc. 13. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!