Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?
Sziasztok!
21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.
Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....
Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?
Akinek van ötlete azt megköszönném.
Szóval mi vagyunk a barmok ?
A környezeted mit szól ehhez a nagyszerű ötletedhez ?
Támogatnak ebben ?
Tényleg nem értem mit vártál amikor kiirtad ezt a kérdést.
Sajnos valószínüleg nem kamu.
Kérdező, elhisszük, hogy nagyon sajnalgatod meg megerted magad, de nem kell 3 eves koráig otthon maradni vele, mehet bölcsibe, te meg dolgozni. Ez miért nem jó? Ehelyett odaadnád valakinek? Mit akarsz ezzel a lombikos orvosnővel, odaadni neki, de közben anyukásat is játszani, aki bármikor visszakerheti a gyereket? Nem fogod fel, hogy ez nem egy jatek baba? Amúgy sem adhatod oda csak úgy, mivel van apja a gyereknek, szülői jogokkal. Nőj fel vegre és vallald a felelősseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!