Mit tegyek?Mit tegyek mi lenne a jó megoldás? Volt aki orokbe adta a babajat?hogy elte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok nem várt terhességem volt amit ezmiatt rosszul éltem meg nemrég született meg a 6hetes fiam...az előző párom az apja de a mostani párom kiserte velem vegig a terhessegemet. A mostani párom nem akarja a babát ő közöset szeretne. A volt párom érdeklődik a baba iránt szereti őt.

Én nagyon szeretem a babámat de a mostani parommal tervezek közös jövőt közös csaladot és mindent...valamint nem akarok egyedülálló anya lenni 21 évesen ..ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt megkeseredve apa nélkül... felmerült az orokbeadas is de nem birnam a hiányát vagy nagyon nehezen szoknam meg... féltenem hogy baja lesz...es nem birnam elviselni ha latnam hogy egy másik nő öleli helyettem....

Van valami olyan megoldás hogy átmenetileg kelljen megváljunk egymastol? Vagy olyan ahol latogathatnam minden nap?

Akinek van ötlete azt megköszönném.

2022. márc. 12. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

Válaszolva a hozzászólásodra, miszerint megoldhatatlan a munka és a gyerek.

Én az első gyerekemet 20 évesen szültem. Ő is szegénykém ment bölcsibe, én dolgozni. Én is egyedül neveltem. Kezdetnek fizikai munkát végeztem, mert oda vettek fel gyerekkel. Aztán pár év múlva már jóval feljebb voltam. 28 vagyok és saját vállalkozásom van. Eszembe nem jutott volna leadni a gyereket. Tudod akarni kell nem sírni. Tenni kell azért, hogy jobb legyen. Nincs megoldhatatlan. És nálam család sem volt a háttérben. Nem voltak nagyszülők, testvérek stb. De van egy tökéletes imádnivaló gyermekem.

Ne a kifogást keresd, hanem a megoldást. Sok sikert!

2022. márc. 15. 07:26
 72/86 anonim ***** válasza:
93%

Fölösleges bármit is írni

Neki nyűg a baba. Meg se akarja próbálni hogy menjen,mivel az új párja nem akarja a kisfiút

2022. márc. 15. 21:42
 73/86 anonim ***** válasza:
100%
Anno egy évesen mentem bölcsibe, pedig jól álltak a szüleim anyagilag, de akkoriban még az volt a megszokott, hogy ne veszítse el az ember a munkahelyét. Anyukámmal mégis jó a kapcsolatom. Az enyémek másfél-két évesen mentek, de 3 hónapos koruktól dolgoztam itthonról. Nyugaton meg tudtommal csak 6 hét szülési szabadság van, szóval csak felnőtt már így jó pár millió ember.
2022. márc. 16. 04:02
 74/86 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy a paromtol nagyon csúnya dolog amit tesz...de tudom hogy nagyon szeret és sajnos énis őt"

Dehogy szeret... Ha szeretne nem kérne ilyet...

2022. márc. 17. 20:12
 75/86 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írod neki úgysem hiszi el

A probléma viszont az hogy a kérdező jobban szereti ezt a nyomorultat mint a saját gyermekét

2022. márc. 17. 20:57
 76/86 anonim ***** válasza:
100%

Igazi kis hulyegyerek, gyereknek minek a gyerek, sose ertettem.

A faszid nagyon szerethet, ha arra kèr hogy dobd a sajat gyermekedet idegenekhez akit 9 honapig hordtal a hasadban.

Majd kidob teged mint macskat szarni aztan majd radobbensz mennyire egy idiota kis 20eves pi**a vagy hogy a sajat veredet arrebb dobod egy fasz miatt !!!

“Anyagi helyzet”” mirol beszelsz?

Egy kis baba/ gyerek egyaltalan nem kerul sokba, a ruhakat stb ingyen is meg tudod oldani adomanyok rengeteg van.

Ott a tamogatas is, meg az apja is.

Kozbe tudsz sulizni tovanb tanulni.

Semmi se lehetetlen.

De a te esetedben a legjobb dontes ha lemondasz a kisbabadrol. Mondanam, hogy fogsz elni ezzel a tudattal, de nekedse lelked se szived

Rengetegen varnak a kis babakra szoval jobb helye lesz mint nalad

Kis tiniribi

2022. márc. 18. 04:04
 77/86 anonim ***** válasza:
100%

“ahoz kicsit még felelotlennek és éretlennek érzem magam hogy segítség nélkül tegyem ezt “

Nem hiszem el,hogy ilyen letezik! 😳

Felelotlen gyereket nevelni,mert a pasijanak nem kell a gyerek,megcsinalni nem volt felelotlen! Ha lehetne kiirnam minden cifra gondolatom ,de akkor nem az orokbeadas miatt lennel “lelkibeteg” hanem attol amit ide irnek… Szegeny artatlan kisbabanak remelem hogy a legjobb helyet adja a jo isten! 🙏

2022. márc. 18. 07:02
 78/86 anonim ***** válasza:
0%
Én is a pasit választanám, kinek kéne a gyerek, amúgy is lehet annyi, mint a rohadás.
2022. márc. 25. 18:59
 79/86 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó,te egyáltalán ne is szaporodj jó?
2022. márc. 25. 19:00
 80/86 anonim ***** válasza:
0%
Nekem te ne mond meg, hogy mit csináljak.
2022. márc. 25. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!