Mit tennél ha a nyílt utcán egy idegen 5 éves oda futna hozzád és a kezedbe karmolna?
Megtörtént eset, kb. egy órája történt velem. Jöttem a tisztitóból és oda futott hozzám egy zavart 5 év körüli kisfiú és a csuklómat meg szorította annyira hogy bele akart karmolni csak kabátba voltam igy ez nem sikerült, de a kabátom ujját ki tudta volna szakítani.
Ledöbbentem. Az anyja pedig mint ha nem történt volna semmi csak annyit szólt a gyereknek hogy ne bántson idegeneket.
Mit tettek volna? Én teljesen ledöbbentem.
27/N
Sajnos a 25 év körüli anyuka le se sz@rta mit csinál a gyerek mintha természetes lenne. Talán ezért se kéne néhány lánynak 20 évesen szülni hiszen előjön az esete a “ gyerek nevel gyereket” és elfelejtik hogy nem marad mindig édes aranyos kisbaba a gyerek ahogy sok huszonéves ábrándozik az anyaságról és ahogy sokszor említik “babát akarunk”. Nevelés nulla, minden meg van engedve ha meg beteg ugyanúgy lesz@rja de természetesen anyukáról is sugárzik hogy nem francia nevelőnő kezei alatt nőtt fel. Ha pedig nagyobb a gyerek már nem olyan izgalmas az anyaság mint amikor babakocsit tologatott.
Ahogy olvasom nem egyedülálló eset ami velem ma megtörtént.
Nem csavarná ki magát a kezemből, mert babakocsiba lenne beövezve. Ha pedig kapál, ordít, sír nem érdekel. Egy nagyvárosban nem normális aki hagyja hogy a gyereke előtte méterekkel rohanjon. Gondolj bele Budapesten a Kecskeméti utcába ahol az autóút és a járda egy összefüggő sétálóutca lendületből kifut a gyerek az érkező 15 ös busz elé.
Ismerek olyan anyukát aki a 11 éves lányával is kézen fogva jár és a másik kettő kisebbel ugyancsak és nincs hiszti soha ezért pedig nem minimálbéres átlag emberek. Apuka több százmilliót erő cég tulajdonosa. Van akinek megy a nevelés.
"Meg. Nem kedvelem a gyerekeket. És ha nem tud viselkedni, akkor ezt kapja. Jobb ha felkészül rá, hogy más visszaüt majd, és nagyobbat."
Mindentol fuggetlenul akkor megis mit keresel a kisgyerekek kategoriaban??🤦♀️
A kisgyerek viselkedesebe es az anya reakciojaba inkabb nem megyek bele, mert akarmi lehet. Lehet hogy siman egy neveletlen kolok igen, de az is lehet, hogy tenyleg valami problemaja van (ismerek ilyen autista kisfiut, sajnos nala nem neveletlenseg okozza a hasonlo dolgokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!