Mit tennél ha a nyílt utcán egy idegen 5 éves oda futna hozzád és a kezedbe karmolna?
Megtörtént eset, kb. egy órája történt velem. Jöttem a tisztitóból és oda futott hozzám egy zavart 5 év körüli kisfiú és a csuklómat meg szorította annyira hogy bele akart karmolni csak kabátba voltam igy ez nem sikerült, de a kabátom ujját ki tudta volna szakítani.
Ledöbbentem. Az anyja pedig mint ha nem történt volna semmi csak annyit szólt a gyereknek hogy ne bántson idegeneket.
Mit tettek volna? Én teljesen ledöbbentem.
27/N
Mivel nem csaphatom le, így ráordítanék hogy Mit csinálsz?!
Anyucinak meg: jó lenne ha megnevelni a kölykét
Nagyon ledöbbentem hogy ilyen létezik és hogy anyuka engedi hogy össze vissza szaladjon a nyílt utcán.
Igazából én bele akartam rúgni egyet hogy engedjen el, komolyan hihetetlen.
Nem is merek belegondolni hogy egy kisgyerekkel mit tenne.
Valószínű beteg a gyerek, nem tudja magát kontrollálni, talán autista. Anyukának nem lehet egyszerű élete, nyilván rendesen eleve van a magyarázkodásból, meg a szégyenkezésből.
Simán csak leszedtem voln a a kezét a magaméról és annyi.
"anyuka engedi hogy össze vissza szaladjon a nyílt utcán"
Van gyereked? Nyilván nincs, mert különben tudnád, hogy már egy két éves is egy pillanat alatt képes kicsavarni magát a kezedből....
Anyuka rászólt az utcán, hogy nem bántson idegeneket. Mit tehetett volna még? Ha odamegy és elrángatja, megszorítja a kezét, hogy nem szabad, esetleg még kap is egyet a kezére, fenekére, akkor arról van kérdés kiírva, hogy szegény csak odafutott, az őrült anyja meg milyen agresszív.
Nem gondolnám feltétlen, hogy beteg a gyerek, lehet, csak játszott, harcolt, te pedig éppen az ellenség voltál...
Finoman eltoltam volna.
Valószínüleg beteg a kisgyerek, másként anyuka sem reagált volna ilyen lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!