Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennél ha a nyílt utcán...

Mit tennél ha a nyílt utcán egy idegen 5 éves oda futna hozzád és a kezedbe karmolna?

Figyelt kérdés

Megtörtént eset, kb. egy órája történt velem. Jöttem a tisztitóból és oda futott hozzám egy zavart 5 év körüli kisfiú és a csuklómat meg szorította annyira hogy bele akart karmolni csak kabátba voltam igy ez nem sikerült, de a kabátom ujját ki tudta volna szakítani.

Ledöbbentem. Az anyja pedig mint ha nem történt volna semmi csak annyit szólt a gyereknek hogy ne bántson idegeneket.

Mit tettek volna? Én teljesen ledöbbentem.

27/N

2019. márc. 26. 13:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

11!

Hát egy átlag gyerek akármilyen rosszul is van nevelve nem rohan oda egy idegenhez és nem karmolja össze.

2019. márc. 26. 13:35
 12/30 anonim ***** válasza:
46%
Akkor az sem baj, ha én meg lekeverek neki egyet, nem?
2019. márc. 26. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem, nem baj, ha te is 5 éves vagy, vagy esetleg ertelmi fogyatekos. Normális felnőtt ember nem ut meg egy gyereke.
2019. márc. 26. 13:40
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem ütném meg nyugi, mert még én kapnék érte. Elég ha arrébb löki az ember, és eldől. Engem nem érdekel, ha valaki nem tud nevelni, de nem szaporodjon és ne várja el, hogy az emberek majd mindent benyelnek.
2019. márc. 26. 13:41
 15/30 anonim ***** válasza:
43%

"Hát egy átlag gyerek akármilyen rosszul is van nevelve nem rohan oda egy idegenhez és nem karmolja össze."

nem karmolta össze. Kabátban volt a kérdező, csak feltételezi, hogy ha a csupasz karját kapja el a gyerek, akkor abba is belekarmol... de nem így volt, nem tette. Szerintem csak lazán játszott, az anyja pedig a helyzethez mérten jól reagált, nyilván nem az utcán, idegenek előtt fog elkezdeni vele kiabálni, nem ott fogja megnevelni.

2019. márc. 26. 13:41
 16/30 anonim ***** válasza:
71%

"Elég ha arrébb löki az ember, és eldől."

az megvan, hogy egy 5évesről beszélsz?

2019. márc. 26. 13:42
 17/30 anonim ***** válasza:
32%
Meg. Nem kedvelem a gyerekeket. És ha nem tud viselkedni, akkor ezt kapja. Jobb ha felkészül rá, hogy más visszaüt majd, és nagyobbat.
2019. márc. 26. 13:43
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Az eszem megáll némely válaszon! megütnétek, felrúgnátok, fellökéntek egy 5éves gyereket! Ez aztán valóban olyan viselkedés, mintha benneteket megnevelt volna anyátok. Hát gratulálok!
2019. márc. 26. 13:43
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

Azért az nagyon erős túlzás h a helyzethez képest jól reagált az anyuka...Mi volt ebben a jól reagálás egesz pontosan?! Az hogy hagyja félőrült módjára rohangálni a jól láthatóan neveletlen kölkét?? Minimum jó erélyesen ra kellett volna szólnia, de én még a kezére is csaptam volna egyet és minimum elnézést kérek attól, akire “rátámadt”.

Bár eleve nem hagyom, hogy idegeneket szorongasson és karmolasszon a gyerekem. Én fordított helyzetben biztos egy “Mégis mit csinálsz” mondat elkiabálása közben lerángattam volna magamról a gyereket és elhessegetem sürgősen, az anyjához pedig lett volna nehány keresetlen szavam. Esz megáll, hogy mit meg nem engedném egyesek maguknak és a kölyküknek......!!

2019. márc. 26. 14:43
 20/30 A kérdező kommentje:
Hihetetlen szerencsém volt hogy nem szakította ki a tavaszi pehely kabátom aminek alapból is vékony az anyaga vagy ellenkező esetben nem voltam rövid ujjúba és nem karmolt belém. Erővel szorított mint egy felnőtt. Ennyi erővel anyukát is bokán rúghattam volna ha már a gyereket nem lehet.
2019. márc. 26. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!