Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez mennyire nagy trauma egy...

Ez mennyire nagy trauma egy 3,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

A szülei elvitték a gyereket a rokonokhoz, hogy töltsön náluk néhány hetet. Viszont a gyerek már az első napokban elkapott egy elég csúnya betegséget, ami miatt folyamatosan fájdalmai vannak, illetve magas láza.

A gyerek egyfolytában sír és az anyját akarja, de nem ilyen egyszerű a helyzet, mert:

1. rokonok 500 km-re laknak

2. a szülőknek egyébként is macerás lenne elmenni a gyerekért, mert az apa dolgozik, az anya meg táppénzen van a második gyerekével

3. a rokonok ragaszkodnak hozzá, hogy a 3 éves gyerek ott maradjon náluk, mert "nem lesz baja, majd ők ellátják".

A szülők úgy döntöttek, hogy a fenti okok miatt csak a megbeszélt, 2 héttel későbbi időpontban mennek el a gyerekért.

Ebből a 2 hétból mostanra már eltelt 8 nap, de a a helyzet azóta sem változott: a gyerek még mindig beteg és még mindig sír. A szülők pedig hiába magyarázzák neki telefonon keresztül, hogy most nem láthatja az anyját, mert nem tudnak eljönni érte, és különben is jó kezekben van a rokonoknál, a gyerek folyamatosan az anyja után sír.

2019. márc. 13. 22:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/114 anonim ***** válasza:
100%
Kiemelheted 100x is,akkor is trágyán viselkedtél szegény kis kölyökkel.
2019. jún. 8. 16:37
 112/114 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerek.. Nekem "csak" 2 és fél éves a lányom de amikor elkapott egy hányásos, lázas betegséget aludni nem tudtam. Úgy hogy ott volt tőlünk kb 3 méterre! Nem hogy nyugodtan aludni miközben másnál sírt volna utánam betegen.. A szülők szégyenljék magukat.
2019. jún. 8. 17:06
 113/114 anonim ***** válasza:
Na azóta mi a helyzet?
2019. jún. 8. 17:08
 114/114 anonim ***** válasza:

Basszus, én csak 3 napra léptem le, szülni mentem, de nem ismertem a fiamra, mikor hazaengedtek. Konkrétan megutált, pedig beteg se volt, és a minden nap látott, szeretett nagyi volt vele, no meg a férjem munka után. Hiába készítettem fel, hiába elvoltak a mamival, hiába beszéltünk jókat telefonon (ami után én sírtam, ő vígan játszott tovább), hiába imádja 3 napos kora óta a kistesóját, 1 kőkemény hónap után férkőztem újra a bizalmába. És igen, a kisebb testvéreknek sajnos ez jár, néha lefertőzi ilyen-olyan betegséggel a nagyobb.

Ha bármelyik gyerekem utánam sírna akár a szomszéd mamánál, akár x km-re élő keresztszülőjénél, azonnal hazahoznám/hazahozatnám. Mint ahogy az én anyukám tette: jókedvvel elmentem nyaralni az unokatesómékhoz, este telehánytam a kádat a sírástól, mert haza akartam menni. Életemben akkor egyszer aludtam anya mellett egész éjjel.

Kíváncsi vagyok mi van a gyerkőccel. Anya őt cserben hagyta, de kistestvért nem... huh! Rettenetesen sajnálom, hogy ezt át kellett élnie.

2019. jún. 8. 23:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!