A ti 3 evesetek sem engedi, hogy mellette tevezzetek vagy a hobbitoknak eljetek?
gyesen vagyok, ugy fogom fel, hogy nekem most a gyerek a munkam.
a fonokomnek sem mondhatom, hogy haggyal tevezni:D
Jó anyám, olvasd már el hogy, írsz a saját gyerekedről!
De gondolom a fb-ra mennek az így szeretem, úgy szeretem, imádok anya lenni szrok, ugye??
Amúgy meg, vidd gyerekközösségbe, fáraszd le stb. Félelmetes, hogy mennyire elegetek van a saját gyerekekből, aztán meg az a bajod, hogy felnőtt és már nem "szekál" tv nézés közben!
de, gyesen megáll az élet. ha a gyerek ébren van, tuti. ha alszik, bőven van időm felnőttködni.
nálunk a gyerek a főnök, de én irányítom, hogy miben és mennyire.
a csudájára járnak, mennyire nyugodt, jól nevelt, értelmes kisgyerek.
és a férjem sem hidegült el tőlem, nem lettem nagy magyar anya, csinos és tájékozott maradtam - annak köszönhetően, hogy teszek érte, amikor alszik a kisfiam.
Idekevertél 2 másik irreleváns témát. Gondolom kifogytál az érvekből.
A gyerek nem főnök egy családban, ha az, akkor az nem egészséges. Ezen nincs mit magyarázni. Attól pedig még egy gyereknek sem lett baja, hogy az anyja 1 órát mást csinált, nem őt szórakoztatta és egyedül játszik. Azért tart ott a gyereknevelés ahol, mert átestek az emberek a ló túloldalára és mindent a gyereknek rendelnek alá. Egyensúly a lényeg és a kölcsönös tisztelet. Ebbe pedig az is beletartozik, hogy nemet mondasz az óvodásnak, ha más dolgod van, ő pedig megvárja, míg végzel.
a gyerekem - objektív vélemények szerint is - kiegyensúlyozott, normális viselkedése bizonyítja, hogy jól csináljuk a férjemmel.
ha dolgom van, természetesen elvégzem a gyerek mellett is. a hétvégén virágátültetés volt. 5 percenként ránéztünk a gyerekre, aki remekül eljátszott a nagyszobában.
meg is őrülnék, ha napi 10 órában csipcsipcsókáznom kellene:D
de hobbizni meg tévézgetni nem fogok az ő ébrenléti ideje alatt.
nekem lenne lelkifurdalásom, hogy nem vele foglalkozom.
de ismétlem, ha dolgom van, elvégzem mellette. szép is lenne, megenne minket a kosz meg a kupleráj.
csak a saját hobbimat nem kezdem el az ő társaságában űzni. nincs szívem hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!