Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 éves kislánynak mely...

10 éves kislánynak mely hangoskönyveket ajánljátok, amelyek pl vidám tartalmúak és felkeltenék az érdeklődését, ha amúgy nem sokat/eleget szokott olvasni?

Figyelt kérdés

Olyanokat, amelyek a videómegosztókon megtalálhatók.

Köszönöm!

nov. 28. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Youtubon fent van az Anna a zold orombol. Nagyon szepen felolvassak m.

( en fizetek a Youtubert , ezert nincs reklam, nemtudom anelkul mennyi lenne benne )

nov. 28. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Mondjuk azt nem látom, hogy a hangoskönyvből, hogy fog eljutni hogy olvas, de legalább olyat hallgat, ami érték.

nov. 28. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

2, ezzel ölni lehetne. Január óta "olvasom" és sehogy se akarok a végére jutni. Mellette elolvastam ~50 könyvet, de ez szörnyű. Se nem vicces, se nem szórakoztató.

A legtöbb olvasó egyébként utálja a hangoskönyveket. Nem tudom, hogy hogy terelhetné pont a hangoskönyv az olvasás felé. Ha más olvassa fel, sokkal nehezebb elképzelni, mintha magadban olvasod...

nov. 28. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Ízlések és pofonok. Én imádtam gyerekként. 🤷‍♀️
nov. 28. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nov. 28. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 10 évesen szerettem meg az olvasást a Harry Potterrel, nagyon ajánlom! :)
nov. 28. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

4, lehet, hogy gyerekként másmilyen. Felnőttként a falat kaparom az inkompetens anyukától, akinek a "felnőtt" gyerekei diktálnak olyan lehetetlen dolgokban is, mint költözzenek nagyobb házba a vendégek miatt, miközben pénzük sincs..

Vagy az olyan részletektől, hogy macskákat lődőznek le állatszeretetből vagy a skorpió bevitele a házba, hátha meghal tőle valaki.. Egyszerűen nem vicces.

Láttam viszont a sorozat trailerét. És bár eddig soha nem láttam olyat, hogy valami jobb volt filmen, mint könyvben, lehet itt az lenne a helyzet

nov. 28. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél neki helyette tolki tollat, vagy pedig képregényt! Esetleg mangát.

Én imádok olvasni és hangoskönyvben csak olyat szabad hallgatni, amit mèg nem olvasott. Én a ragyogást szerettem hallgatni és olyan ijesztő, hogy kb az első 5 percet sikerült csak, de mindig kicsit tovább mentem:)) a harry pottert hallgattuk, de se a gyerekem, se én nem tudtuk kivárni, mert nem haladt. Ő is olvasta meg én is. Alváshoz használtuk, altatott.

Ha kislányos lány, tea stiltont vennék neki, ha nagylányos lány, akkor mangàt, ha kisgyerekes fiúsabb, akkor nyomozós könyvet, ha nagyobb fiúsabb, akkor meg fantasyt.

nov. 29. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!