Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most 10 éves gyerekednek...

Most 10 éves gyerekednek meddig mostad te a fogát? Van/volt lyukas foga? Mikor?

Figyelt kérdés

nov. 10. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb négy éves koráig mostam én(először ő én csak újra mostam ha úgy láttam, hogy rosszul csinálta)

Egy foga van amit ki kellett húzni, sajnos rosszul nőtt, ránőtt a rendes fog a tejfogra, az tönkrement, a gyokeretol kezdett rohadni, nem lehetett megmenteni (ez most nyáron történt)

A többi foga jó, kettő nő most a tekfog helyett, és mar csak négy tejfognak kell kiesni

nov. 10. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Kb 6 éves koràig én mostam neki. Picikènt nagyon sok lyukas foga volt, kb 7-8. Màr 10 hónaposan elkezdtek lyukadni elöl felül a metszőfogai. Pedig semmi édességet nem evett még, főkènt anyatejen èlt. Òzonkezelèssel meg lehetett àllìtani a lyukadàst, egy fogat kivève, ami letört.

Most lekopogom, nincs baj a fogaival. Egy hézag van elöl felül a fogai közt. Ha nem zàródik magàtól, akkor lehet, hogy fogszabályzóra lesz szüksége majd.

nov. 10. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb 3 éves korukig mostam én.

A lànyomnak volt 8 éves korâban 2 is. 12 éves Azóta nincs

A fiamnak nincs. Ő most 10

nov. 10. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6 éves koráig mostam én, utána csak ellenőriztem, de leginkább arra kell figyelnem, hogy elcsalja-e, mert neki, ha volt a szájában fogkefe 5 másodpercig, az is fogmosás.. Most 11, hibátlanok a fogai, sosem volt lyukas, pedig egy nap egyszer mos, ritka, hogy kétszer, és még azt az egyet is elcsalja, vagy elfelejtem ellenőrizni. A fog leginkább genetika.
nov. 11. 05:43
 5/6 anonim ***** válasza:
7 éves és 5 éves, maguknak mossák, minden foguk rendben.
nov. 11. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:
4 éves koráig mostam én, utána egy ideig felügyelet mellett ő csinálta, most 5 éves, és tudom, hogy rendesen megmossa, egyedül hagyom.
nov. 12. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!