Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2. osztályos kisfiamnak, azt vennem észre, hogy a szeme estére nagyon elfárad,a jobb szeme olyankor befelé kancsalít. Mondtam az apjának, hogy el kell vinni szemészhez. Ő váltig állítja, hogy a szemüveg az biznisz, csak pénzlehúzás. Mondtam azt is, hogy nem biztos, hogy szemüveges lesz, de jobb ha most nézi meg egy szemész, mintha már kifutnánk a korrekciós időből. Sajnos nálam az volt, hogy késő vitték, és már csak minimálisat tudott javítani a a szemüveg. A férjem nem érti, milyen rossz, hogy kB csak egy szemmel látok. Hiába beszélek neki, hogy ez fontos. Most úgy érzem becsapom, mert foglaltam időpontot a kicsinek a gyerekszemészhez és ő nem tud róla. Nem akarok ebből veszekedést a gyerek előtt.
tegnap 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most erre mit lehet mondani? A férjed egy gyökér, ha nem lehet tőle nyugodtan szemészetre vinni a gyereket, de gondolom ez nem újdonság számodra. A helyedben nem titkolóznék, nem muszáj a gyerek előtt, de megmondanám, hogy szedje össze magát és ne legyen idióta.
tegnap 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha veszekedes hanem a gyermek erdekeit kell nezni..

Aposom ilyen.. meg van gyozodve hogy az osszes inekciotol, vedooltastol meglehet betegedni.. akkor minek adattuk be a nem kotelezoket?!

Mindig ezen melaznak amikor itt vannak. Nyilvan nektek mas mert a paroddal nincs egyetertes.

Nyilvan nem birja elfogadni a tenyt hogy a gyerek kancsal lesz es lehetseges hogy orokletes a dolog. El kell gondolkodni hogy hosszutavon ez mennyire lesz megfelelo hozzaallas.

tegnap 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

A férjed egy barom. A gyerek egészségével játszik. Nálam ez válóok lenne.

De te se vagy a topon. Ha a családban szemészeti probléma előfordul, akkor már rég vinni kellett volna a gyereket szűrésre, legelőször csecsemőként és utána rendszeres időközönként.

A tompalátás csak kiskorban korrigálható (ha egy szemmel látsz, jó eséllyel az vagy)

tegnap 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérek, de ez a legnagyobb ostobaság, amit az utóbbi időben hallottam. Nem lehet egy akadémikus típus. Ha jól értem, én most azért nem látok rendesen, hogy nyerészkedni tudjon rajtam az Ofotért.

Mit érdekel téged, hogy becsapsz egy ilyen agyhalott idiótát, ha arról van szó, hogy a gyereknek szüksége van valamire?

tegnap 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis házasság lehet ez is...
tegnap 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt a 3 éves fiunknál. 8 dioptriás hiba volt. Hypermetropiája van, valószínűleg ez volt neked is, és ezért lett az egyik szemed tompalátó. Sürgősen menjetek orvoshoz a gyerekkel. Nem is értem, hogy mire várnátok. Van tünet és a családban előfordult szemészeti probléma...
tegnap 19:32
 7/13 babyboom567 ***** válasza:
100%
És az ilyennek van szavazati joga,meg szaporodhat,és szaporodik is.Hihetetlen.
tegnap 19:44
 8/13 babyboom567 ***** válasza:
82%
Nem rád értem kérdező, hanem a férjedre.
tegnap 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdezőre is igaz. Kell hogyismondjam...egyfajta beállítottság, hogy ilyennek szüljél gyereket.
tegnap 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A nagyapám nem hagyta hogy apukám időben szemüveget kapjon, mert az ő gyereke nem lesz szemüveges.

Egész felnőtt korában problémája volt a szemével olyan rosszul lát, majdnem nem adott az üzemorvos engedélyt hogy dolgozhasson. Van hogy kontaktlencse és szemüveg együtt kell neki, illetve szemüveg és nagyító ha valamit szerel.

Lézeres szemműtét drága volt neki, így mai napig nagyon rosszul lát.

Nekem emiatt hamar lett szemüvegem, de folyamatosan változik a dioptriám, volt pár év hogy nem hordtam a szemüveget, most megint muszáj.

Nagyon nagy felelőtlenség egy szülőtől hogy a saját beszűkült gondolkodásmódja miatt nem segít a gyerekén, akinek az egész életére kihatással lehet ez a döntés.

tegnap 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!