Mit csináljak a fiammal? Volt valki ilyen helyzetben? Kell valamit tenni, vagy korral jár?
Figyelt kérdés
2,5 éves. Ismerősi körben nála kissebb gyerekek vannak,mind lányok. Két kislány van,akikkel napi kapcsolatban vagyunk. A gond,hogy néha "üti" öket. nem az igazi ütés,csak megveregeti a hátukat,úgy "megszereti"hogy fellöki stb.... Sajna nem tudok vele mit csinálni. Ha szépen kérem ne tegye,csinálja,ha ráverek a kezére csinálja. Már nagyon idegesítő,hogy egy du. ezerszer kell rászolni hagyja békén a lányokat. Én tudom,hogy nem akarja bántani őket. De a másik anyuka ezt nem tudja és mindig az én gyerekem van megszídva nevelve. Nekem ez már nagyon kellemetlen.2012. júl. 2. 22:10
1/3 anonim válasza:
Mikor üt, mond neki hogy ha szereted, simogatni kell, és segíts neki símogatni. Nem fog rögtön változni az biztos, de nálunk bevált amellett, hogy mondtam ha üt, ne jöjjön oda (akár engem, akár a testvérét ütötte meg bármennyire) Volt kis hiszti, de hamar abbamaradt és nem nagyon verekszenek már. Ha mégis, ugyanígy megbeszélem velük, 22 hósak a fiaim.
2/3 anonim válasza:
Ha átmentek, és elkezdi csinálni, mondd neki, hogy ha mégegyszer ezt csinálja, mehet a sarokba, vagy haza mentek!
Valami csak van amivel tudod büntetni, vagy tudsz rá hatni!
Akér rosszul is eshetnek, beütheti valahová akár melyik a fejét.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy így próbál haverkodni. Adjál nekik feladatot. Szedjenek virágot, labdázzanak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!