Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már valaki ilyen helyzetben?

Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
19 hós a kisfiam két hete beteg köhög de nem csúnyán és vízszerű váladék folyik az orrából. Első héten zinatot,fenistil cseppet szedtünk. rá egy hétre bekerültünk a kórházba mert állítólag tüdő gyuladása volt. De se láza se csúnyán nem köhögöt és ráadásul az orvos is tiszta hangot hallott de rögen meg mutatott valami halvány foltot a jobb tüdőnél vénásan kapott antibiotikumot 3 napig meg szűnt a köhögés most tegnaptÓl újra kezdődőt minden .JELZEM CSÜTÖRTÖKÖN VOLTUNK ORVOSNÁL MINDENT RENDBEN TALÁLT. TANÁCSTALAN VAGYOK MIT TEGYEK?? VIGYEM VISSZA A KÓRHÁZBA?? AKI VOLT ILYEN HELYZETBE KÉREM ÍRJON.
2012. jún. 2. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy allergiás?A lányomnak is hasonló volt,előfordult tüdőgyulladás,minden tünet nélkül,csak este köhögött.Jó pár év kellett mire végre kiderült.Vidd el allergológushoz,hátha mond valamit.
2012. jún. 2. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem már 2 éves a kislányom,de mi is voltunk hasonló helyzetben. Az,hogy folyik az orra az valószínűleg csak nátha. Nálunk párom gyerek orvos és naponta mennek ilyen panaszokkal. Hogy köhög. Inkább ez az eröltetett vagy hurutos köhögés? Ha már tiszta a tüdelye,akkor lehet,hogy valami irritálja ezt a köhögést akár a légcsőben,de olyan esettel is találkoztunk már,hogy egy kisfú beszívott az orrán keresztül egy pocicát és majdnem 1 hónapig amiatt köhögött. Allergia vizsgálátra szerintem is vidd el,mert sógornőm kislánya porallergiás. Am pedig mindenhol van egy minimális sznten. Nekik minden szőnyeget,függönyt,plüss állatot,stb-it el kellett távolítani a lakásból. A biztosnág kedvéért azért vidd vissza az orvoshoz is szerintem.
2012. jún. 3. 06:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Allergia vizsgálathoz a vért levették a kórházban és el is küldték. a köhögése szerintem attól van hogy az orrából folyik a víz szerű váladék mert csak erőltetett a köhögés. köszönöm a válaszokat
2012. jún. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!