4 éves, és néha komolyan elgondolkodtam rajta, hogy el kéne vinnem hallásvizsgálatra.
Van , hogy ott ülök mellette, és 4x kell mondanom a nevét, a füle botját sem mozditja. Ha kiabálok sem.
Aztán meg meglepődötten mondja, hogy tessék? 🤦♀️🤦♀️
A 4 éves státusz szerint jó hallása van. Vagy ez életkori sajátosság?
Persze ha bemegyek a kamrába, azt meghallja, ha kinyitok egy csomagolást...
tegnap 11:17
1/10 anonim válasza:
Ez életkori sajátosság, úgy minimum 18 éves korig, ne aggódj :D
tegnap 11:29
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, a becsöngőt sem hallottam meg, ha épp a hangyánkkal voltam elfoglalva az udvaron. :D Egy időben állandóan hallásvizsgálatra hurcoltak, mert hol az iskola szólt, hogy süket vagyok, mint az ágyú, hol valamelyik barát anyukája. Semmi bajom nem volt, csak ha épp el voltam valamivel foglalva, akkor semmi más nem létezett. Azért ha iskolás korában még mindig ilyen, én utánajárnék, hogy nem-e figyelemzavar, nálam később ez beigazolódott, csak épp túl későn, nagyon sok kudarcot meg lehetett volna előzni, ha előbb kiderül. De 4 évesen ezen még nem filóznék, ha egyéb gond nincs, ebben a korban ez totál természetes.
tegnap 11:33
3/10 anonim válasza:
Melyik gyerek nem? 🙈
tegnap 12:30
4/10 anonim válasza:
El van a saját világában, mint minden gyerek.
tegnap 12:48
5/10 anonim válasza:
Olyan van, hogy nátha után elzáródva marad a fülkürt és emiatt nem hall egy darabig a gyerek, utána spontán megnyílik és akkor újra hall. Tehát időnként nem hall jól. Az unokahúgom járt így, és olyan jól kompenzált hogy nagyon nehezen bukott ki a hallásproblémája.
Nyilván ha a leírt jelenetek időben közel történtek egymáshoz, akkor ez nem játszik. Csak azért írom, hogy ilyen van hogy felváltva hall és nem hall egy gyerek.
tegnap 13:57
6/10 anonim válasza:
A mienk is ilyen. Ha beszélgetünk a férjemmel, kagylózik, de egy egyszerű kérdést van, hogy ötször fel kell tennem, hogy válaszoljon rá, mert nem reagál. De ha reagál, akkor sem biztos, hogy a választ ad, hanem csak mond valamit az ő kis világából.
tegnap 14:26
7/10 anonim válasza:
alkalmi süket ,el van magában.
tegnap 18:43
8/10 anonim válasza:
Én el is vittem ennyi idősen hallásvizsgálatra. És tényleg csak szelektív süket volt. 😆
De egyébként van az a nátha, ami után ennek a korosztálynak folyadék gyűlhet fel a fülében, akár hetekre is, ez ront a dolgon.
tegnap 19:49
9/10 anonim válasza:
Vidd El egy hallás vizsgálatra ha nincs gond a hallásával semmi .
Akkor tényleg alkalmi süket.
ma 05:08
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon bosszantó, de háttérzajban is meghallotta, hogy nyílt az ajtó, tegnap direkt figyeltem, úgyhogy félig megnyugodtam, másik oldalról meg igencsak ideges lettem 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!