Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kezeltek-kezeltétek a...

Hogy kezeltek-kezeltétek a "szelektív" hallást a gyerekeiteknél?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagy dilemma,hogy nem figyelnek.Ja,és a Tessék helyett: Hööööö???Hogy lehet ezt "normálisan"kezelni?
2011. márc. 10. 03:18
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Nekem még kicsim van, de szerintem én bevezetném a szintén szelektív hallást :)

Ha majd ő akar valamit akkor te se reagálj rá :) Gondolok itt új cuccokra, édességekre, ha lányod van kenceficére :) Majd ha mellőzve lesz, meg nem kapja meg amit akar, vagy nem kéri normálisan akkor majd rájön, hogy kell viselkedni...már ha elég intelligens hozzá. Én tuti kipróbálnám, de nem 1 napig :D

2011. márc. 10. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
38%

Határozottan be a tv elő számítógép zsinor hupsz valamelyik fiókba laptop töltő szintén. A zene lejátszó eszközök száműzetésbe vétele. Saját szoba ajtajának leszedetése.

Mondván a saját szoba kiváltság és így legalább biztos meghallod amit mondok. Kissé brutális módszerek de hatásosak.

2011. márc. 10. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
mondjuk én is kamaszkorú vagyok, de nálam a szelektív hallás nem abban merül ki, hogy oda se bagózok, hanem meghallom, hogy anyukám mond valamit, de egyszerűen nem értem! pedig nincs a fülemmel baj, zenélek, hangszeren játszom, mindent meghallok. anyukám viszont mindig azt hiszi, hogy szórakozom vele, meg hogy nem figyelek oda és egy hülye vagyok :D. szóval azért járjatok utána ti is, nincs-e ez a háttérben (bár nem valószínű).
2011. márc. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!