Ki járt még így? Hogy kezeltétek?
igen :)
engem a férjem nyugtatott meg.
szerettem volna, de amikor megláttam a pozitív tesztet, tiszta rosszul lettem. sírtam, hogy: most mi lesz?
de nem bántam meg ;-)
Igen. én is.
habár engem aznap rugtak ki leépítés miatt, de ugyan ez volt. aztán kb 2 hétig számolgattam megállás nélkül, hogy mire hogyan jut.
Persze hitelünk egy száll sem, az össz keresetünk majdnem 1 millió volt, de még így is 2 hétig a pénzügyi részén aggódtam.
de jó pár barátnöm azt mondta ugyan így voltak.
Ha szeretnéd a babát, akkor nincs kérdés.
A kétségbeesés meg természetes. Vannak bennünk kételyek, kétségek. De akiben nincs, az meg milyen ember már??? Szóval nyugi, szerintem normális, hogy most megijedtél, de hát megfogant a babád, akire vártál! Hol itt a gond?
Most van 9 hónapod, hogy felkészülj, és átérezd a helyzetet.
Egy aprócska élet pedig már készülődik odabent. Érte kell helyt állnod, és nem filóznod, hanem tenni a dolgod és megélni ezt a hihetetlen állapotot, amit most szerencsére megkaptál te is.
Én hetekig sírtam, hogy most mi lesz. Eszembe jutott, hogy mekkora felelősség, meg attól féltem, hogy mindent egyedül kell majd csinálnom és ki fogok készülni. Aztán ez elmúlt. Tényleg sokat vagyok vele egyedül, mert apa mindig dolgozik, de boldogulok.
Szerintem hamarosan elmúlik ez a rossz érzés. Amikor meglátod az első ultrahang felvételt, vagy először megmozdul nagyon boldog leszel.
Nyugi, én voltam az, aki másfél évet várt a kicsire, aztán a két csík után azonnal indultam volna elvetetni.
Nem vicc, sajnos, én annyira bepánikoltam, h teljesen kiborultam, egy hétig folyamatosan sírtam, elmentem nőgyógyászhoz, megláttam a picit UH-on, és elszállt minden bajom :)
Teljesen normális amit érzel.
Én is hasonlóan bepánikoltam, igaz, nálunk a férjem is. Talán váratlanul is ért minket a dolog, mert ahogy kimondtuk, hogy babát szeretnénk, máris pozitív lett a teszt. A 9 hónap valóban jó arra, hogy elmúljanak ezek a félelmek, bár nekem, amikor megindultak a fájások, ugyanez előjött. Csak álltam a zuhany alatt, és azt mondogattam, hogy Jézusom, én még erre nem állok készen. :-)
Ennek már két éve, és most, hogy újra 2 csíkot mutatott a teszt, újra csak sírtam, hogy most mi lesz? Ne aggódj, és nyugtatsd meg a párodat is, hogy ettől még örülsz, csak még meg kell szoknod ezt a helyzetet. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!