Járt már ugy valaki, hogy negatív teszt ellenére babás volt?
Figyelt kérdés
összevissza van meg a menzeszem,de már 15napja késik.Holnap megyek orvoshoz,de negatívak a tesztek,igaz az utolsot pár napja csináltam meg.Szerintetek reménykedhetek,hogy lehet baba van a dologba?mondjuk tüneteim nincsenek.Járt igy már valaki?2011. okt. 27. 14:11
1/4 anonim válasza:
Ha több teszt is negetiv,és azt mondja,h nincs baba,akkor valószinű,h nincs babácska! :( Több féle terhességi teszt,más-más idöpontba nemigazán hazudik!
2/4 anonim válasza:
Nekem negatív volt a tesztem igaz csak egyet csináltam,aztán még meg is jött bár elég gyengén(2 nap volt az egész) , de aztán mikor következő hónapban csak nem akrt megjönnni elmentem dokihoz kiderült terhes vagyok.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, de régen, vagy 15 éve. Valszeg akkor még nem voltak olyan jók a tesztek. Akkor csináltak nekem vagy 5-öt és mind negatív lett. Pedig a végén már 7 hetes voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
én egy fajta márkájú tesztel teszteltem.Majd kiderűl holnap mi lesz...köszi
2011. okt. 27. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!