2 negatív teszt ellenére lehetek terhes?
Tudom, hogy már több ehhez hasonló kérdés van fent, de ilyet még nem találtam. Vasárnap reggel óta késik és már csináltam két tesztet, egyet vasárnap reggel az negatív lett, egyet pedig ma reggel, azon látszódik egy halvány csík, de szerintem csak szellemcsík. Tüneteim vannak:nagyon szédelgek, fáj a fejem, émelygek...stb. Az az érdekes, hogy soha nem szokott késni, szóval nem értem a dolgot. Ha babás vagyok akkor júli 2-3-4 körül fogant.
Mi a véleményetek?
Szia!
Az a véleményem, hogy mindenkinél más a teherbesés, a hcg termelés, a körülmények stb. Továbbá, hogy a halvány csík is csík!
Javasolnám, hogy péntek körül reggeli első pisiből tesztelj! Ha akárcsak szellemvonal is van rajta, terhes vagy 95%ra. Viszont ha nem jön ki akkor sem jellegzetesen a vonal , akkor 3 nap múlva újra teszt. Ha erős, akkor nincs gond, ha még mindig nem, akkor főleg irány a doki! (le is írom miért, csak nem akarlak ijeszteni, de hogy tudd: a méhenkivüli terhességnél is termelődik hcg, de jóval gyengébb a szintje, ezért halvány a vonal, akár 1 hét késénél is. )
Köszönöm szépen a válaszokat. Az a baj, hogy a férjem szerint sokkal erősebbnek kéne lennie annak a csíknak, le akartam fotózni, de sajna nem látszódik a képen.
Jövőhéten szerdán mindenképpen megyek dokihoz.
Megpróbálom péntek reggelig kibírni, de az a baj, hogy én hihetetlenül türelmetlen vagyok. Néha úgy érzem, hogy babás vagyok, de ezek a tesztek eléggé elbizonytalanítottak. Mégis mintha nem lennék egyedül...persze lehet, hogy a vágyaim miatt érzem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!