Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt ellenére lehet,...

Negatív teszt ellenére lehet, hogy babás vagyok?

Figyelt kérdés
30-ára nem vártam és nem is jött meg. ma csináltam egy tesztet, ami negatív. mellem nagyon érzékeny, sokat pisilek, szúrkál a hasam is, meg napok óta fáj a fejem. Szerdára kaptam a dokihoz időpontot, de nagyon be vagyok zsongva. Lehet ez baba, vagy más jellegű a problémám? Szerintetek? Cisztám volt két éve, akkor ömlött belőlem a vér, ezért nem értem az egészet. Nagyon örülnénk a babának..
2011. aug. 1. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen tesztet csináltál? A fejfájáson kívül minden tünetem meg volt ami neked is. 13 hetes babás vagyok:)
2011. aug. 1. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet korai volt a teszt? Milyen érzékenységű tesztet használtál? Reggeli első pisiből?

A negatív teszt ellenére lehet még baba,sokszor hallottam,hogy jóval később lett csak pozitív a teszt. Pl.: 6héten akár.

Drukkolok!

2011. aug. 1. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, én 25.-ére vártam, az nap nega tesztem volt, 29-én este pedig már pozi. Úgyhogy van még remény.
2011. aug. 1. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy korán teszteltél. Én a nemvárt napján teszteltem, negatív lett. Rá 2 napra megint negatív. Akkor eldöntöttem, hogy ha egy héten belül nem jön meg, akkor 1 hét múlva tesztelek újra. Akkor gyönyörű pozitív tesztem lett. Nálam kiderült, hogy a kislányom a ciklus végén fogant. Szóval még bármi lehet. Drukkolok!

Ja és én mikor pozitív teszt után mentem orvoshoz, akkor sem tudott még biztosat mondani a dokim. Mintha látott volna valamit, de csak sejthető volt. Szóval ha nem azért mész, hogy az orvos kizárja, hogy valamilyen problémád van, akkor lehet, hogy egy kicsit korán mész.

2011. aug. 1. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem már 22-én kellett volna megjönnie de tegnap délben negatívat teszteltem néha szúrkál fájogat a hasam szóval én sem tudom mivan remélem lehet még baba bár sztem ki kellene mutatnia nem?kedves kérdező neked még nagyobb az esélyed.majd írd meg mi lett.
2011. aug. 1. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! X-epil tesztet csináltam reggeli pisiből. Akkor reménykedek még egy kicsit, köszi a biztatást!! Az is lehet, hogy tényleg nagyon korai még, de most már elmegyek a dokihoz, ha már bejelentkeztem..

Kedves utolsó válaszoló!

Te voltál már dokinál? Ha nem akkor lassan kéne.. :)

Drukkolok neked!! Azért én is megírom, hogy mit mondott.

2011. aug. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!