Negatív teszt ellenére lehet, hogy babás vagyok?
Lehet korai volt a teszt? Milyen érzékenységű tesztet használtál? Reggeli első pisiből?
A negatív teszt ellenére lehet még baba,sokszor hallottam,hogy jóval később lett csak pozitív a teszt. Pl.: 6héten akár.
Drukkolok!
Lehet, hogy korán teszteltél. Én a nemvárt napján teszteltem, negatív lett. Rá 2 napra megint negatív. Akkor eldöntöttem, hogy ha egy héten belül nem jön meg, akkor 1 hét múlva tesztelek újra. Akkor gyönyörű pozitív tesztem lett. Nálam kiderült, hogy a kislányom a ciklus végén fogant. Szóval még bármi lehet. Drukkolok!
Ja és én mikor pozitív teszt után mentem orvoshoz, akkor sem tudott még biztosat mondani a dokim. Mintha látott volna valamit, de csak sejthető volt. Szóval ha nem azért mész, hogy az orvos kizárja, hogy valamilyen problémád van, akkor lehet, hogy egy kicsit korán mész.
Köszönöm a válaszokat!! X-epil tesztet csináltam reggeli pisiből. Akkor reménykedek még egy kicsit, köszi a biztatást!! Az is lehet, hogy tényleg nagyon korai még, de most már elmegyek a dokihoz, ha már bejelentkeztem..
Kedves utolsó válaszoló!
Te voltál már dokinál? Ha nem akkor lassan kéne.. :)
Drukkolok neked!! Azért én is megírom, hogy mit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!