Nem állandó orrfolyással viszed a gyereked közösségbe?
Figyelt kérdés
ma 00:31
1/6 anonim válasza:
Ha csak néha folyik az orra akkor persze.
Miért lenne otthon ha nem beteg, csak néha valami miatt elkezd folyni az orra?
Az enyémet is ki kell fújni naponta háromszor is, mégsem vagyok beteg.
Akkor nem vinnem, ha folyamatosan csurogna a takony neki.
2/6 anonim válasza:
Igen. Pont ebben van a fiam. Nem folyik neki, de néha hallani, hogy van benne váladék. Olyankor ki kell fújni. Semmi más nincs neki.
3/6 anonim válasza:
Én állandóval is viszem. Mióta bölcsis kb nonstop folyik az orra kis szünetekkel. Nekünk azt mindták a nevelők, hogy ha láza nincs, nem hány, akkor mehet.
Minden kisgyerek taknyolt már a beszoktatás alatt is.
Ha ennyivel nem vinném, akkor soha nem járna.
4/6 anonim válasza:
Igen. Ha semmi más baja nincs, akkor viszem. A 3 és a 6 évesem is kifújja az orrát, ha kell.
5/6 anonim válasza:
Én vinném, de nálunk nem lehet, emiatt most másfél hete vagyunk itthon egy kis orrfolyással.
6/6 anonim válasza:
Ha ilyen napi 2-3 orrfújás, akkor igen. Ha félóránként csorog a taknya, akkor már nem, akkor se, ha más tünete addig nincs, mert akkor már sanszos, hogy alakul valami rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!