Hogy mondanád el a 10 éves gyerekednek, ha megkérdezné, hogy "most már miért nem lány a köztársasági elnök?"
Figyelt kérdés
nov. 13. 02:36
1/21 Szabi15 válasza:
Kétlem, hogy ilyet kérdezne, de mondjuk úgy, hogy azért, mert nem mindig ugyanaz a köztársasági elnök, váltják egymást, hogy más is esélyt kapjon, és akit megválasztanak, az lesz. Az lehet fiú és lány is, most egy fiút választottak meg, mert őt találták jobbnak erre a feladatra. A mesékben is csak egy király lehet egyszerre, de más is szeretne lenni király ezért cserélnek, hogy ne legyen vita. Illetve ha szeretnél autóversenyző lenni, lehetsz, de nem azért fogsz nyerni vagy nem nyerni, mert lány vagy vagy fiú, hanem mert te vagy az ügyesebb vezető. Így van ez itt is, az ügyesebb nyer.
3/21 anonim válasza:
Mert választások voltak és az emberek mást választottak.
Szívesen.
4/21 Gál Gábor 2024 válasza:
A tízéves már nem olyan kicsi, hogy ne értse, mi történt. Simán elmondhatod, hogy Novák megkegyelmezett egy bűnözőnek, aki ezt nem érdemelte meg a közvélemény szerint, ezért Orbán lemondatta.
Hogy miért nem nő lett az új elnök? Mert alapvetően a férfiak uralkodnak, és nagyobb eséllyel lesz férfiból vezető, mint nő.
5/21 anonim válasza:
"Mert csinált valami hülyeséget, és ciki volt a többieknek."
6/21 anonim válasza:
Szerencsére az én gyerekem 10 évesen van annyira értelmes, hogy ezt megértse.
A lepontozasbol ítélve sokaknak nincs ilyen szerencséjük
7/21 anonim válasza:
#6: mikor volt a köztársasági elnök választás? Lemaradtam róla.
Én úgy tudtam, a Parlament szavazott erről.
8/21 anonim válasza:
Elmondanám neki, hogy ha hibázunk, vállalni kell érte a felelősséget, és a lány köztársasági elnök nagyot hibázott, amiért jogosan megbüntették.
9/21 anonim válasza:
#7 nem élek ott, és a kérdésben nem szerepelt miért váltották le az elnöknőt 🤷🏻♀️
10/21 anonim válasza:
#9: de a gyereked ezek szerint tudná mégis.
És nem érted, miért pontoztak le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!