Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy mondanád el a 10 éves...

Hogy mondanád el a 10 éves gyerekednek, ha megkérdezné, hogy "most már miért nem lány a köztársasági elnök?"

Figyelt kérdés
nov. 13. 02:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
9: akkor nem kell mindenhez kényszeresen hozzászólni ha valamiről nem tudsz semmit.
nov. 13. 06:48
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan csak 9 évesem van, aki helyesen még semmit se tud a politikáról, de emiatt nyilván fel se tenne ilyet, de ha mégis, megelégedne azzal, hogy mert nema marad mindenki örökre köztársasági elnök, őt leváltották.
nov. 13. 06:52
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen normális 10 éves nem kérdez. 1. Egy felnőtt nőt, nem hív lánynak. 2 nem is érekli, 3 ha még is, pontosan tudja mi az megválasztani valakit. ( igen a köztársasági elnököt is választják, csak nem népszavazással, hanem a parlamentben )
nov. 13. 07:11
 14/21 Derjaderja ***** válasza:
62%

Én egy 13 évesnek fognám és elmesélném az egész történetet.

Sőt már az 5 éves lányomnak is egyszerűsítve elmondanám, mert érthető, tanulságos és fontos (rossz emberek pártját fogta, emiatt a főnöke elbocsátotta és egy másik elnököt nevezett ki. A neme ebben az egészben nem szempont). Egy közepesen összetett magyar népmese megértése is bonyolultabb.

nov. 13. 07:54
 15/21 Derjaderja ***** válasza:
73%
Persze nyilván a teljes háttér, teóriák elemzése összetettebb de a 13 éves már történelmet tanul....
nov. 13. 07:55
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

#10, nem ne tudná hogy Mo- N miért választottak mas elnököt, de ha tudná biztos azt mondanám neki

Teljesen mindegy, hogy a nép, vagy a parlament választotta az újat, ugyanúgy emberek

Nem tudom mit ragozzatok túl, más lett az elnök, elmondom a gyereknek miért és ennyi.

Mint írtam egy tíz éves már értelmes, bármit mondasz neki megérti..

Ha szerintetek nem így van akkor nagyot tévedtek

nov. 13. 07:58
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Kisfiam/kislányom, ez is olyan munka, mint bármi más. És nem nyugdjig tart, hanem x időre, utána mást választanak, lehet néni is meg bácsi is.
nov. 13. 08:20
 18/21 Gebrie válasza:
78%
#8 Zéró felelősséggel keres élete végéig ugyanannyit (ami nem szerény) + az összes juttatással, ha ez büntetés csak az érdekel mit kell vétkeznem egy ilyen büntetésért!
nov. 14. 04:23
 19/21 10 deka farhát ***** válasza:
100%

10 évesen rohadtul nem érdekelt, hogy ki a köztársasági elnök. Sőt, a létezéséről se tudtam.

Az egész politikából annyit értettem meg, hogy bácsik és néhány néni hosszan és unalmasan beszélgetnek a tévében meg a parlamentben, de nekem attól még másnap ugyanúgy suliba, anyuéknak meg dolgozni kell menni.

nov. 14. 08:19
 20/21 Meton ***** válasza:
40%
Egy gyerek semmit nem ért a politikáról, ezért nem érti a felnőttek reakcióját sem, viszont tanul mindenből. Ha butaságot mondanak neki, akkor később azt fogja hajtogatni. Mindig igazat kell mondani, és ez a liberálisokra is vonatkozik. Arra szavaznak, akit szeretnek. Aki olyat mond, ami tetszik az embereknek. Az nem számít, hogy nő vagy férfi. Talán több ügyes férfi politikus van. De gondoljon arra, hogy a férfi vagy a nő tanárait szereti jobban? Mert ez pont ugyanaz.
nov. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!