Mindig az anyákat hibáztatják,főleg ha nehéz a gyerek,voltak neked ebben tapasztalatok?
főleg akiknél beteg a gyerek,szerencsére a fiam nem,de már 10 éves lesz és még mindig nem mer felülni pl. a kiskörhintára,mert az nem áll meg.... haját,körmét nem engedi levágni,még mindig harcolni kell,meztelen nem láthatja senki,apja se ,csak én,ha vetkőzik....(boltban fetrengés az alap volt)...... 2 éves kora óta SNI -kód van rajta,azért küldték fejlesztőbe,mert 2-3 évesen sírt az orvosnál és védőnőnél is,amikor le akarták fektetni.... dehát csak emlékszik,hogy szurit kapott,"de csak a száját akarom megnézni"-szól a doki(dehát 2 évesen ezt honnét tudná),minden fehér ráfektetik,mindig 3-man fogtuk le,kapálózott,száját ,torkát se engette megnézni,nagyon ordított,még 5 évesen is,......játszótéren félt más gyerekektől,ha ott volt egy gyerek már nem ment oda,........már iskolás és már szívesen játszik a nála kisebbekkel,de nagyobbaktól még mindig fél :P ,...... oviban sípcsonton rúgta egy fiú,ezt el is mondta nekem,és még vártam is küldik-e orvoshoz,nem akartam megvádolni senkit,...már két hete sántikálva ment,de óvónők nem szóltak,....mivel nem múlt el,elmentem vele sebészetre,ott menekült a folyosón 5-6 évesen(fél az orvosnál), húzni próbáltam karjánál fogva,csak nézik a szenvedésem,mérgesen rámnéz a nő,bement a dokihoz beszélni valamit,és később behívtak,akkor nagyon kérdezgette a gyereket mi volt a lábával(azt hitték bántalmazzuk otthon,ezért sír,menekül,és hogy hazudom,hogy egy másik gyerek rugta meg)..... nem engette ,hogy nadrágját lehúzzam,mert gatyában se láthatja senki...szégyenlős,ezért is csúnyán néztek rám(nadrágot lehúzom is sír,biztos bántalmazzuk)mert nem engedte a röntgenezést, .....és mikor szóltam óvónőknek,hogy elvittem röntgenezni a lábát,és nincsen semmi baj,még csúnyán néztek rám,azt hitték a másikat akarom megvádolni..
halottak napján temetőbe mentünk,fiam 6 éves volt,mindenkihez beszél és a rendőrnőhöz szólt(viszünk mamára koszorút), a kezét sem fogtam,de visszahúzta,hogy ismételje meg"tessék?"azt hitte elraboltuk vagy ilyesmi :P (jó ezt megértem).
a szemészeten időponttal is két órát vártunk,végig szaladgálta,sajnos nem bír egy helyben maradni,de közben folyton vissza kellett cipelnem,mert nem hallom ha szólítanak,lépcsőkön is szaladgált,mindig földre fekütt(másik anyuka sírt is már emiatt,hogy nem bírja a gyerekével),én csak 2 óra szaladgálás cipelés után,egyik fekvésnél már ráhagytam,és nevettem,erre pont kijön egy doki,és beszól"a gyerekkel kell felmosni a padlót?" azt az 5 percet látta.
a védőnőnket imádtam,sajnos lecserélték,egy kötekedőset kaptam ,minden mondata kötekedés nem sorolom fel,de ilyenekért is pl.kisebb gyerekem 2 éves volt, összefirkálta a falat,"kéne majd egy tisztasági festés a szobára,"a fénysor világított(nem kap ettől epilepsziarohamot a gyerek? ) de mindenkinél ott a karácsonyfán,vagy tán a karácsonyt is eltörli?..na mindegy
a nagyfiam 10 éves,a fogorvost csak altatásban hagyná,hisz egy hajvágást nem enged.géppel nem,nekem is csak ollóval és hisztizve.persze az anya tehet róla rosszul neveli,de érdekes másnál is van nagyon nehéz gyerek miközben a tesójával minden egyszerű egy kisangyal,és ugyanaz neveli őket..
apák anyák nektek voltak események,mikor titeket okoltak,ha tett valamit a gyerek?
Ha eddig nem is volt majd lesz úgyis...
Nekünk se egyszerű az 5 éves fiúnk .
Ahogy nő egyre èrtettlenebb amellett,hogy okosodik.
Makacs, önfejű, önző nehezen nyit új dolgokra.
Itthon nem tudja lekötni magát mi szintén nem tudjuk őt, vinnénk bárhová de nem nyitott rá, csinálnânk vele sok mindent de nem nyitott rá...
Sodródunk az árral annak , annak örülünk,hogy szépen beszél vannak okos kérdései, szép, egyedül biciklizik és azért mondja meg kimutatja,hogy szeret minket
Azért ez a viselkedés nem normális egy 10 évesnél.
Valami nem oké a gyerekkel, vizsgáltassátok ki rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!