Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?
Elbeszélünk egymás mellett.
Igen, a férjem segítsége "kell", mert együtt vállaltuk a gyereket. Vele, nem anyámmal. De természetesen megoldanám egyedül is - nagyobb eséllyel, mint te.
Hát normál esetben a gyerek önmaga repül ki legkésőbb mikor gyereket szül, és nem marad a nyakamon, bruttósítva.
Az természetes hogy SEGÍTEK de nem én nevelem a gyerekeit. Éljenek a saját lakásukban és mi is a miénkben, és ha kedvem van, átmegyek unokázni vagy ők jönnek. De nem normális ha valaki a szülők nyakára szül és elvárja a segítséget.
De tök mindegy szerinted te vagy a jó anya, szerintünk meg nem..csak a hozzád hasonló lustanyák értenek veled egyet. De minek szültetek ha ennyire gyorsan lepasszoljátok a gyerekeiteket?
Kérdező más ha besegít egy nagymama és más ha ő neveli az unokát szülőkkel egyetembe.
Nálatok utóbbi van , ami igen arra következtethető hogy nem tudsz leszakadni a szüleidről, és nem is akarsz a jövőben sem.
Arra ne legyél büszke hogy a gyereked nem tesz különbséget közted meg anyukád között, nekem a szívem szakadna meg ez miatt.
”a kisfiam minden nap latja, eteti, altatja, nagyon szeretik egymast, es mar toltottek hosszabb idot egyutt gond nelkul, csak ugye nem ennyit.”
Most oszinten, ebbol a mondatbol hogy lehet arra kovetkeztetni,h.anyam neveli a gyereket helyettem?Arraol is lemaradtam,h.esetleg azt irtam volna,h.a gyerek nem tesz kulonbseget koztem es kozte. Vki vhol ezt belegondolta es kesz, ez mar tuti igy van. Attol meg,h.egyutt elunk, teljesen lenyegtelen,h.kinel es miert,ez senkire nem tartozik, meg nem jelenti,h.ö neveli. A ferjem munkaja kiszamithatatlan, sokat van tavol, de neked jobban esne,ha nekem senki nem segitene, mert neked esetleg nincs segitseged, es nyomdafesteket nem turo hangnemben esel nekem. Latod, emiatt tartalak kicsinyesnek, nem pedig azert,h.te esetleg nem hagynad a nagyszuleire a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!