Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?
Figyelt kérdés
Ferjem egy romai kirandulassal szeretne meglepni szuletesnapomra (kerek evfordulo), kb 3 nap ,2 ejszaka. Nagyon vagyok, de azert bennem van,h.milyen anya az ilyen... Anyukamekkal lakunk, igy a kisfiam minden nap latja, eteti, altatja, nagyon szeretik egymast, es mar toltottek hosszabb idot egyutt gond nelkul, csak ugye nem ennyit.Raadasul anyosom is eljonne, dupla babysitter lenne.2017. nov. 14. 19:20
71/94 anonim válasza:
Én még a 20 hónapos kislányomat se hagynám ennyi ideig másra, pedig ő is mamás. Bár nálunk más a helyzet, mert ő még mindig szopizik, de egy 7 hónaposnak meg pláne szüksége van az anyjára. Mi vittük magunkkal mindig! Különben se tudod majd jól érezni magad nélküle...
72/94 anonim válasza:
Gyakorlati kérdést teszek fől anyatejes vagy tápszeres a babád ? Tápszeres akkor ha akartok akkor menjetek mert tápszert anyukád is eltudja késziteni oda tudja adni ismeri a baba is szereti is ,de ha anyatejes akkor sehová nem tudsz elmeni .ez ennyire egyszerü
73/94 anonim válasza:
Na Kérdező! Sikerült elhitetni magaddal,hogy te vagy az okos és mindenki màs gonosz,irigy szörnyeteg?
74/94 anonim válasza:
7 hónapost biztos hogy nem hagynék a nagyszülőkre 3 napra, és ha elmennék nem tudnám magam jól érezni mert nagyon hiányozna a babám és mindig az járna a fejembern hogy van nem hiányol-e.
Persze az érthető h az ember vágyik kikapcsolódásra, de bben a korban ez nekünk max egy vacsit vagy mozit jelentett, kb havonta egyszer.
3 évesen már elmennék több éjszakára is akár.
75/94 A kérdező kommentje:
Sem magamat nem tartom okosnak, sem mast szornyetegnek. De ha azert tenyleg eletkeptelen vagyok, mert az anyam, aki egyebkent reggeltol keso delutanig dolgozik, kepes megetetni v.elaltatni a kicsit, mig en takaritok,v.vacsorat keszitek, akkor nem banom, oszinten nem veszem a szivemre,hiaba irtam,h.megertem, a mas velemenyen levoket, mindenki verszemet kapott,h de jo, vegre vkit izekre szedhetunk. Egyes kommentek sajnos engem is kihoztak a sodrombol, sajnalom ,h.en is ilyen magamat lealacsonyito hangnemben valaszoltam, mint az emlitettek. Remelem boldogok, h.na most vegre jol megmondhattak a maguket. En ettol nem erzem magam rosszul.Aki tisztessegesen valaszolt, annak meg egyszer koszonom, es ez alatt az olyanokat ertem, akik mindenfele becsmerles nelkul kommenteltek, akar igen, akar nem volt a valasz.
2017. nov. 16. 17:20
76/94 A kérdező kommentje:
Ja es ha otthon apuka furdet, etet, altat, segit a gyereknevelesben, sot, meg foz es takarit is, akkor az tok jo, de ha a nagymama besegit, akkor ott mar eletkeptelen az anya,es ha ferj, elvinne vhova a feleseget a szuletesnapjan, akkor az a ferj egy mocsok, mert hogy kepes ilyen helyzetbe hozni a feleseget...na ez aztan a jogos itelet....
2017. nov. 16. 17:26
77/94 anonim válasza:
Nem..az az életképtelen, aki nem tud elköltözni anyuciéktól, mert egyedül nem tudna ellátni egy családot,és kényelmes neki hogy még mindig kiszolgálják. Gyereket szülni bárki tud, felnőni nem mindenki.
78/94 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,h.nem ok elnek nalunk, honnan tudod, mi all a hatterben, miert elunk egyutt?Jobban erzed magad,h.ennyire banto vagy?En csak sajnalni tudlak erte, h.ennyi rosszmajusag szorult beled.
2017. nov. 16. 17:37
79/94 A kérdező kommentje:
Nem ertem,h.amikor azt irtam ANYUKAMEKKAL elunk,az miert jelenti egyertelmuen, h.ANYUKAMEKNAL?Miert jo itelkezni latatlanban, plane,h.ezeknek a csunya megjegyzeseknek semmi kozuk a kerdesekhez?Vegul is nem szamit.
2017. nov. 16. 17:51
80/94 anonim válasza:
Azért kicsit más az apuka meg a nagyszülő. A gyereket a két szülő vállaja, teljesen természetes hogy az apuka kiveszi a részét a gyerek körüli dolgokból.
De úgy tűnik, nálatok mindegy hogy szülő vagy nagyszülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!