Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Het honapos babat rahagynatok...

Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?

Figyelt kérdés
Ferjem egy romai kirandulassal szeretne meglepni szuletesnapomra (kerek evfordulo), kb 3 nap ,2 ejszaka. Nagyon vagyok, de azert bennem van,h.milyen anya az ilyen... Anyukamekkal lakunk, igy a kisfiam minden nap latja, eteti, altatja, nagyon szeretik egymast, es mar toltottek hosszabb idot egyutt gond nelkul, csak ugye nem ennyit.Raadasul anyosom is eljonne, dupla babysitter lenne.
2017. nov. 14. 19:20
 71/94 anonim ***** válasza:
46%
Én még a 20 hónapos kislányomat se hagynám ennyi ideig másra, pedig ő is mamás. Bár nálunk más a helyzet, mert ő még mindig szopizik, de egy 7 hónaposnak meg pláne szüksége van az anyjára. Mi vittük magunkkal mindig! Különben se tudod majd jól érezni magad nélküle...
2017. nov. 16. 12:03
 72/94 anonim ***** válasza:
86%
Gyakorlati kérdést teszek fől anyatejes vagy tápszeres a babád ? Tápszeres akkor ha akartok akkor menjetek mert tápszert anyukád is eltudja késziteni oda tudja adni ismeri a baba is szereti is ,de ha anyatejes akkor sehová nem tudsz elmeni .ez ennyire egyszerü
2017. nov. 16. 13:35
 73/94 anonim ***** válasza:
17%
Na Kérdező! Sikerült elhitetni magaddal,hogy te vagy az okos és mindenki màs gonosz,irigy szörnyeteg?
2017. nov. 16. 13:39
 74/94 anonim ***** válasza:
60%

7 hónapost biztos hogy nem hagynék a nagyszülőkre 3 napra, és ha elmennék nem tudnám magam jól érezni mert nagyon hiányozna a babám és mindig az járna a fejembern hogy van nem hiányol-e.

Persze az érthető h az ember vágyik kikapcsolódásra, de bben a korban ez nekünk max egy vacsit vagy mozit jelentett, kb havonta egyszer.

3 évesen már elmennék több éjszakára is akár.

2017. nov. 16. 14:09
 75/94 A kérdező kommentje:
Sem magamat nem tartom okosnak, sem mast szornyetegnek. De ha azert tenyleg eletkeptelen vagyok, mert az anyam, aki egyebkent reggeltol keso delutanig dolgozik, kepes megetetni v.elaltatni a kicsit, mig en takaritok,v.vacsorat keszitek, akkor nem banom, oszinten nem veszem a szivemre,hiaba irtam,h.megertem, a mas velemenyen levoket, mindenki verszemet kapott,h de jo, vegre vkit izekre szedhetunk. Egyes kommentek sajnos engem is kihoztak a sodrombol, sajnalom ,h.en is ilyen magamat lealacsonyito hangnemben valaszoltam, mint az emlitettek. Remelem boldogok, h.na most vegre jol megmondhattak a maguket. En ettol nem erzem magam rosszul.Aki tisztessegesen valaszolt, annak meg egyszer koszonom, es ez alatt az olyanokat ertem, akik mindenfele becsmerles nelkul kommenteltek, akar igen, akar nem volt a valasz.
2017. nov. 16. 17:20
 76/94 A kérdező kommentje:
Ja es ha otthon apuka furdet, etet, altat, segit a gyereknevelesben, sot, meg foz es takarit is, akkor az tok jo, de ha a nagymama besegit, akkor ott mar eletkeptelen az anya,es ha ferj, elvinne vhova a feleseget a szuletesnapjan, akkor az a ferj egy mocsok, mert hogy kepes ilyen helyzetbe hozni a feleseget...na ez aztan a jogos itelet....
2017. nov. 16. 17:26
 77/94 anonim ***** válasza:
35%
Nem..az az életképtelen, aki nem tud elköltözni anyuciéktól, mert egyedül nem tudna ellátni egy családot,és kényelmes neki hogy még mindig kiszolgálják. Gyereket szülni bárki tud, felnőni nem mindenki.
2017. nov. 16. 17:29
 78/94 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,h.nem ok elnek nalunk, honnan tudod, mi all a hatterben, miert elunk egyutt?Jobban erzed magad,h.ennyire banto vagy?En csak sajnalni tudlak erte, h.ennyi rosszmajusag szorult beled.
2017. nov. 16. 17:37
 79/94 A kérdező kommentje:
Nem ertem,h.amikor azt irtam ANYUKAMEKKAL elunk,az miert jelenti egyertelmuen, h.ANYUKAMEKNAL?Miert jo itelkezni latatlanban, plane,h.ezeknek a csunya megjegyzeseknek semmi kozuk a kerdesekhez?Vegul is nem szamit.
2017. nov. 16. 17:51
 80/94 anonim ***** válasza:
42%

Azért kicsit más az apuka meg a nagyszülő. A gyereket a két szülő vállaja, teljesen természetes hogy az apuka kiveszi a részét a gyerek körüli dolgokból.

De úgy tűnik, nálatok mindegy hogy szülő vagy nagyszülő.

2017. nov. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!