Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?
Semmi baja nem lesz a babának, csak mert távol maradsz tőle öát napot. :) Rémes, milyen anyatigrisek az előző válaszolók. Engem is magamra hagytak a nagyival pár napra babakprban, én is rábízom anyukámra ha úgy adódik.
Anyósra semmiképp!
Nem, senki nem írta hogy soha nem hagyja a nagyszülőre. Csak nem 7 hónaposan több éjszakára.
De ha a kérdező már döntött, akkor érezzék jól magukat :-)
Sajnalom,h.kicsit felkaptam a vizet, bocsanat, ha vkit megbantottam, de valljuk be oszinten, eleg durvan letamadtak egyesek.
Hogy mi tart vissza a kimozdulastol? En nem vagyok annak a hive,h.cipeljuk a gyereket mindenhova, szakitsuk ki a komfortzonajabol, boritsuk fel a napi rutint, csak azert, mert igy nyugodtan elmondhatom,h.en aztan soha nem hagytam masra. Egy haztartasban elunk, igy a gyerek jol ismeri, de mivel anyam dolgozik, en pedig itthon vagyok, a gyerekeket en nevelem. Egyaltalan nem sajnalim,h.a gyerekem kepes elengedni a szoknyamat es masokkal is kommunikal, baratsagos, bator, mert tudja,h.nem csak anya letezik, viszont ö ott van mindig mindenkor. Olvastam irodalmat, meg pedig olyat, ami azt irja,h.regen is egy kozosseg nevelte a gyerekeket, termesztesen elso a szulo, es nem koveztek meg a tanart, mert egyest mert irni a buta gyereknek, vagy nem ez a mai divat?
Igen, régen is közösségben nevelték a gyerekeket, de nem utaztak el a szülők napokra :-)
Mindegy, ha már mentek akkor ne bizonytalankodj, engedd el az ellenérveket, érezzétek jól magatokat.
Az enyém 7 hónaposan már bőven szepa szorongott, ha akartam volna, se tudtam volna otthagyni.
A nagy már majdnem 3 éves, de gondolatban sem tudnék tőle másik országba távolodni.
Ettől függetlenül, szerintem nem gáz, ha mész. Nem vagyunk egyformák.
A mi családunkban nem volt ilyen. De mindenhol más hagyományok vannak.
Jó nyaralást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!