Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idos volt a babád,...

Mennyi idos volt a babád, mikor eloszor ráhagytad nagyszulokre pár orára?

Figyelt kérdés
Férjem emlitette,h menjunk el kettesbe vacsoràzni,h kicsit kikapcsolodjunk.A lànyunk most vasàrnap lesz 2honapos. A nagyszulok (anyosomék) tolunk 15percnyi autoutra laknak, szeretik nagyon a bébinket,meg megbizom bennuk,de vhogy nem tudom magam ràszànni,h otthagyjam az anyosomra. Ez màsnàl is igy van? nàlatok,h telt az elso babamentes kikapcsolodàs?
2012. okt. 2. 20:47
1 2
 1/16 gabszem ***** válasza:
75%
kb 3 hetes volt
2012. okt. 2. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hagytam volna már 1-2 hónapos korában,de anyatejes baba és kiszámíthatatlan időben kelt mindig enni;ezért nem tudtam megoldani.
2012. okt. 2. 20:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 7 hetes a babám. Kikapcsolódás miatt még nem hagytam senkire, de kb. 4 hetes volt, amikor 2 etetés között, amikor elaludt a férjemmel elmentünk egy bababoltba. Addig a szüleim vigyáztak rá. Amikor hazajöttünk már nem aludt, ezért iszonyat lelkiismeretfurdalásom volt, pedig Ő jól érezte magát. Én anyósomra nem bíznám, de ennek jó oka van.

Ha úgy gondolod, hogy Te ki tudnál kapcsolódni és a nagyiban is bízol, menj és érezd jól magad.

2012. okt. 2. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Én is ilyen vagyok.Nehezem adom be a derekam, ha a babámról van szó.Ha csak egy pár óráról lesz szó akkor nyugodtan hagyd!Csak az a kérdés hogy ki is tudsz e kapcsolódni abban az időben.Mert azon fogsz agyalni mi van a picurral..Jól lakasd be, és úgy add oda addig a kicsi végig alussza azt az időt, és mire visszaértek akkor ti is sokkal nyugodtabbak lesztek, és a lányod is mosolyogni fog az elégedettségtől!:)Jó szórakozást!Törődj apával is egy picit;)
2012. okt. 2. 20:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Pár napos volt, amikor én újra kórházba kerültem. Egyik este a hideg rázott és 40 fokos lázam volt. Hívtam egyből az orvosomat és elmondtam neki mit érzek. Először azt hittem, hogy tejlázam van, de végül kiderült, hogy belül nincs valami rendben.

Újra kellett császározni. Ami abból állt, hogy érzéstelenítettek és felvágtak újra.

Kb. 1 hetet kellett kórházban töltenem, hogy panaszmentesen hazaengedjenek.

A sok gyógyszer miatt nem engedték, hogy szoptassak (káros lett volna a lányunknak), így a szoptatásról is lemondhattunk :((

A védőnőnk és a gyerekorvosunk karöltve jöttek be hozzám és tájékoztattak mindenről.

Anyósom volt itthon a lányunkkal, kivett szabit.

Ő etette, gondozta, amíg a férjem fel s alá futkorászott a kórház és az otthon között.

100%-os teljesítményt nyújtott az anyósom és mai napig hálás vagyok, hogy segített abban, hogy a lányunk ne szenvedjen hiányt semmiben sem.

Ha úgy adódik bármikor szívesen adom át a kezébe a lányunkat, akár 1-2 napra is. Tudom, hogy maximális teljesítményt nyújtana!

14,5 hónapos a lányunk.

2012. okt. 2. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Pár hetes volt a lányom.Nyugodtan menjetek el,nem lesz semmi gond.
 7/16 anonim ***** válasza:

8 hónapos volt....

mivel 7 hónapig szopott,így sosem tudtam mikor "kellek".

8/16 anonim ***** válasza:
6 hetesen mikor mentem kontrollra, utána mikor mentünk esküvőre akkor volt 4 hónapos a gyerek és 2 napig anyukáméknál volt. A kisfiamat sajna senki nem vállalja pedig már 6 hónapos és csak tőlem fogadja el a kaját.
2012. okt. 2. 20:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi vàlaszokat.Arra gondoltam én is,h megetetem elotte(tàpszeres természetesen),és akkor utàna ugyis alszik. de napkozbe nem nagyon alszik sokat,tehàt én szivesebben mennék inkàbb ebédelni,mert igy legalàbb anyosomék tutujgathatjàk addig. ugyis mindig az van,h ha napkozbe làtjàk és véletlenul alszik,addig 'b@szogatjàk' -bocs- amig felébred. este meg olyan 8korul mély àlomba zuhan,de azt meg nem akarnàm,h miutàn elmegyunk érte,meglegyen bolygatva,jajj..... nem tudom hogy legyen
2012. okt. 2. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem anyósodéknál lenne addig míg elmentek?

Miért nem az anyósodék mennek hozzátok?És akkor a baba nem lenne bolygatva.

2012. okt. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!