Mennyi idos volt a babád, mikor eloszor ráhagytad nagyszulokre pár orára?
Nekem 7 hetes a babám. Kikapcsolódás miatt még nem hagytam senkire, de kb. 4 hetes volt, amikor 2 etetés között, amikor elaludt a férjemmel elmentünk egy bababoltba. Addig a szüleim vigyáztak rá. Amikor hazajöttünk már nem aludt, ezért iszonyat lelkiismeretfurdalásom volt, pedig Ő jól érezte magát. Én anyósomra nem bíznám, de ennek jó oka van.
Ha úgy gondolod, hogy Te ki tudnál kapcsolódni és a nagyiban is bízol, menj és érezd jól magad.
Pár napos volt, amikor én újra kórházba kerültem. Egyik este a hideg rázott és 40 fokos lázam volt. Hívtam egyből az orvosomat és elmondtam neki mit érzek. Először azt hittem, hogy tejlázam van, de végül kiderült, hogy belül nincs valami rendben.
Újra kellett császározni. Ami abból állt, hogy érzéstelenítettek és felvágtak újra.
Kb. 1 hetet kellett kórházban töltenem, hogy panaszmentesen hazaengedjenek.
A sok gyógyszer miatt nem engedték, hogy szoptassak (káros lett volna a lányunknak), így a szoptatásról is lemondhattunk :((
A védőnőnk és a gyerekorvosunk karöltve jöttek be hozzám és tájékoztattak mindenről.
Anyósom volt itthon a lányunkkal, kivett szabit.
Ő etette, gondozta, amíg a férjem fel s alá futkorászott a kórház és az otthon között.
100%-os teljesítményt nyújtott az anyósom és mai napig hálás vagyok, hogy segített abban, hogy a lányunk ne szenvedjen hiányt semmiben sem.
Ha úgy adódik bármikor szívesen adom át a kezébe a lányunkat, akár 1-2 napra is. Tudom, hogy maximális teljesítményt nyújtana!
14,5 hónapos a lányunk.
8 hónapos volt....
mivel 7 hónapig szopott,így sosem tudtam mikor "kellek".
Ha jól értem anyósodéknál lenne addig míg elmentek?
Miért nem az anyósodék mennek hozzátok?És akkor a baba nem lenne bolygatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!