Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa tejpép igazi vaníliával...

Milupa tejpép igazi vaníliával (4 ho+). Mikor adtataok eloszor babatoknak?

Figyelt kérdés
meg szopizik 4 honapos mult a kisfiam

2012. ápr. 24. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi tápszeresek vagyunk, és 4 hónapos kora után pár nappal adtam neki. Először csak egy keveset, hogy megnézzem ízlik e neki. Aztán már többet is, nagyon szereti.
2012. ápr. 24. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:

ha csak szopizik akkor nem adnak neki, persze jo lenne ha ejjel a lanyom is kevesebbszer kérne enni, de kibirom, es ha mar bevezetem a rizst, akkor kap majd csak

az allergologusom szerint nem a legjobb a vanilia, engem terhesseg alatt eltiltott tole, meg most szopi alatt is, hiaba nem vagyok ra allergias, ennek ellenere kerulnom kell, mert allitolag nem a babanak, allergen ez is, bar ezt mashol meg nem hallottam, de mivel amugy se szeretem, nem esik nehezemre kerulni

2012. ápr. 24. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
4 hótól.
2012. ápr. 24. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
A kislányom 7 hónapos múlt, még szopizik.Neki egyszer adtam pár hete, szerette,(én is:)) de a Sinlacot részesítjük előnyben.Az nem tej, hanem szzentjánoskenyér alapú.
2012. ápr. 24. 10:55
 5/9 Kerria ***** válasza:

Én SINLAC-ot használok, bár mi tápszeresek vagyunk(sajnos).

5 hónapos a kislányom, éjjel egyszer kel fel enni, védőnő javasolta, doki felírta neki. Simán elkészítve nem ízlett, sírt tőle (nagyon-nagyon édes), így összekevertem barackkal. Nah így nagyon jól eszi, félutáni etetésnél adok neki(fürdetés előtt), kb fele akkora adagot mint a javasolt. Majd fürdetés után, jöna megszokott tápi. Még csak nemrég kezdtük, így hatását még nem tapasztalom.

A "fűszerekről,ízesítőkről" azt hallottam, hogy 1 éves kor alatt inkább ne (fahéj, vanília, stb.)

Szóval szerintem mivel szoptatsz inkább ne erőltesd, ha nagyon akarod, akkor is várj legalább fél éves koráig. Ez persze egyéni vélemény, de mivel kérdeztél, így leírtam.

Szép napot!

2012. ápr. 24. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk ilyet mikor fiam 4-5 hónapos volt,sajnos 3 hónapos kora óta tápszeres,így elkezdtük 4 hónaposan a hozzátáplálást,kisfiamnak fájt a hasa tőle,fogta a hasát,nyűgös volt tőle,sz összes milupa terméktől,így mi nestlé és hipp tejpépeket,ételeket,és tápszert veszünk csak.d
2012. ápr. 24. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
1 év után.
2012. ápr. 24. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Szoptatott babának nincs szüksége tejpépre, illetve tápszeresnek is csak akkor, ha sovány. A tejpépben cukor, stb van, illetve tejszármazékok, ami 1 éves kor alatt akármit is ír a gyártó nem jó.

Helyette fél éves kortól gabonapépet lehet adni, pl. rizspép, amiben még glutén sincs, ízesíthető gyümölcspéppel, stb.

(14 hós a babám, de nem kapott még soha tejpépet.)

2012. ápr. 24. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
5hónapos korától kap tejpépet,de a lányom tápszeres.Egyébként nagyon szereti,gyümölcspürével keverem össze és úgy kapja.
2012. ápr. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!