Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idos volt a babád,...

Mennyi idos volt a babád, mikor eloszor ráhagytad nagyszulokre pár orára?

Figyelt kérdés
Férjem emlitette,h menjunk el kettesbe vacsoràzni,h kicsit kikapcsolodjunk.A lànyunk most vasàrnap lesz 2honapos. A nagyszulok (anyosomék) tolunk 15percnyi autoutra laknak, szeretik nagyon a bébinket,meg megbizom bennuk,de vhogy nem tudom magam ràszànni,h otthagyjam az anyosomra. Ez màsnàl is igy van? nàlatok,h telt az elso babamentes kikapcsolodàs?
2012. okt. 2. 20:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen,koszi utolso,ez jo otlet,valoszinu,h igy lesz!
2012. okt. 2. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt az etetési időt. Fejjél le tejet (ha van) és ha éhes lenne majd megetetik. Szerintem nyugodtan menjetek el, a babának nem lesz semmi baja :)

Kell a kikapcsolódás.

2012. okt. 2. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Napközben kellett elmennem a MÁK-ba és az önkormányzathoz ügyeket intézni még pár hetes korában. Alvásidőben mentem el, de ha pont felébredt volna, akkor a nagyi meg tudta volna etetni a hűtőbe bekészített anyatejjel. Kb. fél éves korukig a gyerekeim itthon aludtak, ha nekünk a férjemmel el kellett menni valahová, akkor a nagyi hozzánk jött át vigyázni. Később már volt olyan alkalom is, hogy a nagyinál aludtak a gyerekek, de persze fokozatosan szokták meg a nagyiék lakását, nem hipp-hopp egyből ott aludtak. Amúgy nagyon szeretnek ott lenni, imádják a nagyit és a papát is.
2012. okt. 2. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
2 hetes volt, amikor útlevelet kellett csináltatni neki, hogy haza tudjunk utazni. Kb. 4 órát voltunk el a férjemmel és épp akkor kezdte el etetni anyum, amikor beléptem az ajtón, így rögtön mellre tudtam tenni. Mondjuk az ő alvása kiszámítható volt, mert 4-5 órákat aludt szopik között.
2012. okt. 2. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy 2 hónaposnak mindegy hogy hol van,és kivel./Az anyukáját persze megismeri/.Ha nyugis baba én otthagynám anyósodéknál.Bár gondolom első gyerek és ezért is töprengsz rajta :) Az elsőt én sem szívesen bíztam volna másra a magam kikapcsolódása érdekében. De a 2.-at már igen.Először azért mert dokihoz kellett mennem,aztán meg mentünk vásárolni/kikapcsolódni/,ekkor 2 hónapos volt. Szerencsére nyugodt,mosolygós baba így anyóséknak nem volt sok gondjuk vele,és örültek is neki hogy néha velük lehet :)
2012. okt. 3. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:

7 hetes volt nálunk! Egy hosszabb ügyintézéshez kellettünk mindketten a férjemmel! Igaz, tápszeres volt. Semmi baja nem lett!:)

Azóta már 10 hónapos, és heti kétszer két órát a mamikkal tölt!

2012. okt. 3. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!