Mikor es mennyi idore szoktatok rabizni a gyereket a nagyszulokre?
Minden héten 3 nap, általában 8-4-ig, de előfordult, hogy még több ideig.
Dolgozunk otthon, így 1 éves kora óta rendszeresen megy a mamához, de sokat vigyáznak rá a nagyok is!
A nagyot csak egész pici korában hagytam fél órára a dédivel,aki akkor velünk lakott. Azóta csak addig volt apával és a nagyapjával (2 évesen) felváltva,amíg én kórházban voltam a kistesó születésekor. A kicsit már többször hagyom itthon a nagyapjukkal,amikor a nagyot oviba viszem,esetleg a boltot megjárom. Bár én is meg tudom oldani gyerek mellett a dolgok intézését, mégis jól esik néha egy kicsit magam lenni. Ja,meg a nagyobb a nyáron 4 napot nyaralt a nagyszüleinél-nem itt laknak és 3-3 napot nyaralt nővéreméknél majd bátyáméknál.
Amúgy soha nem szerettem senkire ráhagyni a gyerekeket,nem tudom miért.
Anyukám, apukám dolgozik, ritkán tudnak jönni, anyósomék viszont mellettünk laknak.
Ha megyek turiba, 8-15ig övék a gyerek. Ha csak játszani akarnak, akkor is 1-2 óra, de ezek nyilván nem rendszeresek, ad-hoc jelleggel működik.
A kertben is elvannak együtt és simán rájuk hagyom, ha mondjuk előadásra megyünk este. Ez 18-19:30ig szokott tartani, ilyenkor nagyi fürdet, vacsoráztat, altatásra otthon vagyunk.
Egyszer altatta a nagyi, amikor a férjemmel szaladtam az ügyeletre este.
Ja, 15 hónapos a lányom, imádja az összes nagyszülőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!