Akinek 3 kicsi gyereke van de nincsenek nagyszülők, az hogy oldja meg a kikapcsolódást? Létezik olyan bébiszitter aki 3 gyereket elvállal?
Nálunk még pocakban a harmadik, a nagyok 3 éves lány, 14 hónapos fiú.
Nekem ugyan van anyukám, aki néha tud rájuk vigyázni - nem gyakran, mert még dolgozik, általában egyedül vagyok a gyerekekkel - de van egy kedves ismerősöm, ő vállal 3 gyereket is pár órára, amúgy civilben kórházi gyermekápoló. Kell neki a fizetéskiegészítés, meg el is bír 3 gyerkőccel, hozzá van szokva. :-) Talán ilyesvalakit kellene keresned, aki civilben ovónő, bölcsődei gondozó, ápoló... Ők elég jól bírják a "kiképzést". :-)
Örülök, hogy segítettem. :-)
Akit én ismerek (vidéken lakunk) 1500-at kér egy órára, ha több gyerek van. Túl gyakran nem mondom, nagy érvágás lehet, de elvétve, egy-egy délután, este, hogy apával kimozdulhassatok, szerintem teljesen megéri. :-)
Ez csak nyafogás,1gyerekkel a legnehezebb :) Mondom én,aki 6ra is vigyázott már egyszerre(két család gyerekei) :D
De tényleg.Egy gyerekkel játszani kell,lekötni,ha több van gyakorlatilag csak aszükségleteiket kell kielégíteni:) Bár,én jobban szeretek játszani is velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!