Létezik az, hogy a sípcsonton keletkezett "fekete" folt (beütés nyoma) nem múlik el hónapok óta?
Figyelt kérdés
Nem lesz zöld és sárga, aztán meg nem múlik el, mint egy "rendes" beütés!
Mitől lehet ez?
2011. okt. 11. 18:04
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mitől, de vannak olyan emberek, akiknél nem múlik el. Ez valami rendellenesség. Kérdezd meg a védőnőd. Egyébként fekete nadálytő krémmel kenegesd, attól hátha elmúlik.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Majd megkérdezem Őt vagy a dokinéninket.
Milyen rendellenesség lehet ez? Csak a sípcsontja ilyen a gyereknek. Ha máshol, pl. a karján keletkezik a beütésfolt, az nem marad meg!!! Úgy ahogy "kell" bezöldül, besárgul, aztán elmúlik.
Mondjuk örökmozgó...lehet azért marad meg neki jobban a sípcsontján, mert többször beüti és nincs ideje begyógyulni? Nem tudom mire véljem....
2011. okt. 11. 18:14
3/6 anonim válasza:
a fiamnak is van a labam (amellett egy csomo lila-zold foltja).
megfigyeltem, hogy ujra es ujra beuti ugyanott, azert nem mulik el
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor ez nem az, hanem valószínűleg a többszöri beütés miatt van. Ha betegség miatt lenne, akkor máshol sem múlna el. A krém nagyon jó rá, gyógynövényboltban/gyógyszertárban beszerezhető, nem egy horribilis összegű.
5/6 anonim válasza:
18.18-assal értek egyet,mert a lányom mindig ugyan úgy mászik fel a székre,és ezért mindig ott nyomódik a lábszára. Ugyan olyan már hetek óta.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök.....megnyugtattatok
Köszi :)
2011. okt. 12. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!