A barátnőm fekete tangáján fehér folt keletkezett közösülés után. Nem védekeztünk és nem is élveztem el csak miután kihúztam a hímvesszőmet. Mi lehet az a fehér folt, és hogy okozhat-e terhességet?
Jó ég, tényleg egy pszichológusnak hiszel ebben a kérdésben?
Ne tedd, inkább védekezz MINDIG!
Kicsi az esély, de az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.
Mindig erre gondolj, mielőtt védekezés nélkül bedugod!
Ezt olvasd el ,hátha segít a fogamzásgátlás választásában:
Azt is biztosan látni fogod,hogy a megszakításos védekezés nem túl jó az index szerint.
Előttem szólokhoz csatlakozom
A kérdésedre is legyen válasz:
Ugye jóesetben a nők nedvesednek a szexuális izgalom hatására, az a nedvesség nem feltétlen átlátszó. sőt, a nőknek van természetes folyásuk is, de ugye lehet az előváladékod keveredve az ő váladékával...ennyi, amúgy szeretkezés után nekem is mindig van iylen, ha nem tusolok le utána (sőt még ha igen úgy is előfordul)
Úgy emlékszem valamennyi úgy is volt, amikor óvszerrel védekeztünk...
100 megszakítással védekező nőből 1 év alatt 35 teherbeesik...
Úgyh így játssz 3 ember életével.. (baba, bnőd és saját magad)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!