Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?
Kérdező, tényleg nem itt kellene véleményeket kérned. Az emberek sokféleképpen gondolkodnak, ráadásul nem mindenki tudja civilizált formában kifejezni a véleményét. És sokan hiszik, hogy kizárólag az a helyes, ahogyan ők gondolják.
Én speciel nem gondolom, hogy a gyereknek az a jó, ha mindig az anyjával van. Az enyém szeretett másokkal is lenni, sokszor hagytuk a mamákra, esti programnál a nagyapjára, de imádta a nagynénémet és a keresztanyámat is, akinél felejthetetlen heteket töltöttem magam is gyerekkoromban.
De azt is tudom, hogy vannak anyák akiknek rosszul esik, ha a gyerekük jól elvan nélkülük. Nekem volt egy munkatársam, aki bele volt betegedve, hogy a bölcsödés gyereke nem sír utána, amikor ő eljön. És hiába próbáltuk meggyőzni, hogy örülnie kellene ennek, ő nem így érezte.
Dehogy vagy te 24órás anyuak. Ott van anyuci akinek hisztizhetsz ha belefáradtál a napi egy-két órás gyerekezésbe. Igen, rettenetesen irigy vagyok rád Miért nem tudsz leválni a szüleidtől és a nyakukra szültél 2 gyereket is. Egyedül pedig képtelen lennél ellátni őket. Az meg a te anyaságodról a szegénységi bizonyítvány, hogy a gyereknek mindegy hogy az anyja vagy a nagyanyja van vele. Normálisan nevelt 7 hós gyerek visít az anyja után.
Bár neked úgyis mindegy, lelépsz, az nem lényeg hogy a gyereknek mi a jó.
"Elkenyeztetett"?!
Ki? Kerdezo, te egyre rohejesebb vagy. Szerintem rettento fiatalon szulhettel. Ez a gyerekes szoveg faraszto.
Biztos,hogy elhangzott már,de nem az a baj,hogy kimozdultok,hanem korai ennyi idős babát ennyi időre másra hagyni, még ha a jól ismert nagymamaról is van szó.
Bár írtad,de ezek szerint nyilvánvalóan nem szoptatsz.
Én szoptattam még ilyenkor,így ez fel sem merült, tehát a válsz a kérdésre,hogy NEM tenném.
Hozzáteszem, ha szükséges mi is rá tudjuk bízni a szuleimre a gyerekeinket,de már nagyok,7 és 6 évesek,nem 7 hónaposak.
Na pont ez a baj, hogy egy lapon említesz egy 7 hónapos és egy 7 éves gyereket. A 7 hónapost nem engedem el magam mellől, a 7 éves viszont simán elmegy nyaralni a nagyszüleivel. Sőt, 2,5 éves korától nyaral a lányunk a nagyszülőkkel. Más az igényük 7 hónaposan és 7 évesen. Attól, hogy 7 hónaposan nem passzolom le napokra hogy "jó feleség" legyek, attól még nem lesz életképtelen.
Lám, téged is lepasszoltak anno, nem is tudod egyedül megoldani az életed ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!