Het honapos babat rahagynatok a nagyszulokre nehany napra?
Úristen! Mennyi álszent b..tlan nő.. irigy kutyák vagytok tuti, a ti férjetek biztos nem néz nőnek se benneteket a lebüfizett kinyúlt ruhátokban.. pontozzatok csak le, kvara nem érdekel..
Kérdéshez visszatérve.
Az első gyermekem már 3 hónaposan ott aludt a nagyinál (anyósom), és ő is, és én is nagyon jól éreztem magam. Kell, hogy te is feltöltődj, a férfinak is szüksége van a feleségére, és ezt nem testileg gondolom. Mondok meredekebbet is! Most a második 3 hetes, pár napja átjött anyós, és másfél órát vigyázott mindkét gyerekre, míg elszaladtunk bevásárolni. Nekem már ez is elég volt hogy feltöldődjek, a férjemnek is hogy ennyi időt is tölthettünk együtt, kettesben, hiába csak egy bevásárláson voltunk. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot, 7 hósan én is otthagytam a nagyot 3napra, mikor házassági évfordulónk volt, és elmentünk nosztalgiázni. A nagyfiam nem lett lelkibeteg, ügyes 4 éves, és én sem vagyok lelki és idegroncs.
Azt tedd amit Te jónak látsz.
18as, micsoda távolbalátási képességek, sírok rajtad. Ne magadból indulj ki, nem mindenki semmire és szülők nyakára szül :-D Nővéreméknek 5 gyerekük van, bevételük meg közel 1 millió havonta. Tehát ha valakinek sok gyereke van, nem biztis hogy putriban lakik.
Kérdező: minek kérdezed ha te már eldöntötted? Úgyis anyáddal nevelteted akkor meg nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!