Ti haragudnátok a gyereketek apjának "új" barátnőjére ebben a konkrét esetben?
A párom 41 éves, én 28 vagyok és a páromnak van egy 7 éves fia. Több, mint 3 éve vagyunk együtt. Nem miattam mentek szét, a páromnak volt már egy barátnője előttem (azt sem állítom, hogy miatta). Azt mondja a párom, hogy már akkor tudta, hogy a házassága a volt feleségével tönkrement, mikor terhes volt a fiukkal. Megszületett a fiuk, és amikor féléves lett, akkor jött össze azzal a másik nővel.
Egyébként 8 éve ismerem a páromat, kollégák voltunk, aztán barátok és most már egy pár. Szóval gyakorlatilag az egészet láttam, de nem tettem semmit a házassága ellen.
Ennek ellenére a felesége azt állítja, hogy szerinte miattam ment tönkre a házassága. Amikor ők házasok voltak, akkor nekem is volt párom, sőt amikor a férje (a párom) összejött azzal a másik nővel, én még akkor is együtt voltam az akkori párommal. De a volt feleség olyanokat mond, hogy már biztosan akkor is szeretők voltunk.
Engem nem érdekelne ez az egész, de a fia rendszeresen jön hozzánk és én ezt már nem bírom elviselni.
Most azon akadt ki, hogy a párom felrakott a közösségi oldalára egy képet, amin 4 kép van össszevágva: 1 a páromról és rólam, 1 róla és a fiáról, 1 rólam és a fiáról, meg egy olyan amin az én tenyerem van alól, az én tenyeremben a párom tenyere és rajta a kisfia keze.
Ezt írta a párom a kép felé: #family
Na ezen annyira kibukott a gyerek anyja, hogy felhívott és követelte, hogy szedjük le. Én mondtam hogy hívja fel a páromat, beszélje meg vele, nem az én oldalamon van. Erre elkezdte mondani, hogy ez nem "family", nem család, ez egy erkölcsi fertő amibe sajnos az ő fia is belekerült, szüljek magamnak, a fiához semmi a közöm, a páromat sem érdekli a fia (?), távolítsuk el a képet.
Szerintetek ebben most miért vagyok hibás? Mást is olvastam ezen az oldalon, hogy hasonló helyzetben van. Ők miért kapják ezt? Örülnék tanácsoknak. Akár olyantól aki azon megy keresztül, mint én vagy aki olyan helyzetben van, mint az anyja.
Kérdező!
Én nem voltam ilyen helyzetben, csak magánvéleményem van. DE: annak a kommenetlőnek az írására adj, aki valóban átélte ezt a helyzetet.
Ahogy átfutottam ilyen a 31.-es pl.
Ne azokéra akik kigyót békát kiabálnak és fogalmuk sincs, h min mentek kesztül.
Utolsó, a 31es válaszolóval a hozott gyerekek együtt élnek, és ott karácsonyoznak a valódi családjuknál az otthonukban. Az a család, akik együtt élnek, nem az, akikhez látogatóba megy a gyerek.
Náluk szépen el van osztva
Annak örülnék, ha azt nem kérdőjeleznétek meg, hogy milyen apa a párom, mivel szerintem nagyon jó. Foglalkozik a fiával, szerintem még többet mint egyes apák, akik együtt élnek a gyerekeikkel.
Igen, nem érzem át, hogy milyen anyának lenni, egyszer majd talán megadatik, de én nem sürgetem. A fiát szeretem, de ez minden. Szerencsére még el is tudom vonatkoztatni a gyereket az ő viselkedésétől.
Együtt élünk már több, mint 2 éve. Közös kasszán vagyunk a kezdetektől. Nem láttam volna értelmét külön lenni, szerintem ez így normális (nálunk biztosan). Mindent együtt fizetünk, bár ő jóval többet keres, mint én, de én is megélnék a fizetésemből normálisan.
Hogy egyetértek-e a képpel? Én is akartam, mivel én is odaálltam a készülésekor. Arra akkor nem gondoltunk, hogy feltesszük, de a párom mégis úgy döntött. Külön, önálló lény, ha valamit meg akar tenni, akkor joga van hozzá eldönteni, hogy megteszi-e. Mondtam neki persze, hogy valami hasonló lesz, de azt mondta, hogy nagyon régen nem tettünk fel képet, meg ő szeretné. Mint írtam, innentől kezdve én nem akarok ennek része lenni.
A külön családalapításon nem gondolkodtunk még egyelőre. Mások is mondják, amit ti, hogy kiöregszik. Hát szerintem még 3 év múlva is férfi lesz, és a férfiaknál a dolgok nem úgy történnek azért öregedés terén, mint a nőknél. Hogy nem kapna meg fiatal nőket? Nyilván nem tudhatod :)
Lehet, hogy majd később úgy érezzük, hogy ez így kevés, de most éppen ez így tökéletes számunkra.
Mindenesetre ha más nővel fogja fotozni a gyereketeket(ha lesz...)akkor te se lepodj meg.
Sőt inkább majd te tegyél fel ilye más pasival :)
A család tagjai összetartoznak, érzelmi függésben élnek egymással. Ez esetben a pasi és a kérdező alkot egy családot. Egy másik (csonka) családot az anya és a kisfiú. És egy harmadik (szintén csonka) családot a pasi és a kisfiú. Ezek alapján a kérdezőnek és a kisfiúnak semmi közük egymáshoz. Az apának nem volt joga odaírni, hogy "family". Megértem az anyát, hogy fáj neki. A kérdezőt pedig azért értem meg, mert vétlen ebben a sztoriban, a nőnek nem vele kellene pörölnie. Itt az egyetlen, aki egy jókora tahó, a férfi. Nagyon figyelmetlen, tapló dolog így belegázolni a volt feleség lelkivilágába.
Kérdező! Ti hárman nem vagytok család. Ezt kellene valahogyan megértetni a pasiddal. És ha dafke, csak azért sem veszi le a képet, egy oltári nagy tuskó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!