Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti nagyon haragudnátok...

Szülők, ti nagyon haragudnátok ezért? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mindig 4 felett volt az àtlagom, de most 3,7 körül lesz 7.osztályban.

13/L.

2014. jún. 4. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék boldog, mert ez már beleszámít a gimis felvételibe, de nem is szidnálak le érte, azért ettől messze még a világ vége. Inkább megkérdezném, miért romlott az átlagod. Mindig egyre többet kell tanulni, de ehhez az is hozzá tartozik, hogy ahogy nősz, egyre többet tudsz megérteni, megtanulni, így ez nem lehet kifogás, de valami oknak kell lennie. Erre volnék kíváncsi.
2014. jún. 4. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Okai: iskolaváltàs félèvkor

-az osztálytàrsaim kiközösítenek

-gyomorideggel jàrok iskolába

-a tanàrok bunkòk pl. 2,6-ra nem adják meg a hármast, a hibàtlan felelet 4-es, ès a legèrdekesebb: angol TZ 82% 2-es, nyelvtan TZ 78% 4-es.

2014. jún. 4. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem járatnálak olyan iskolába, ahová gyomorideggel mész és nem szeretnek az osztálytársaid. Amúgy az átlagod nem érdekelne, nem akkora különbség. N30
2014. jún. 4. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én iskolaváltásnál 4-es átlagról fél év alatt lecsúztam kb 2-es átlagra!!! Úgyhogy én nem haragudnék tuti! Nekem nagyon gáz volt a suliba és főleg a tanárok miatt!!! A diákok szerettek! :D De elmentem másik suliba, mielőtt kirúgtak volna. Ott visszahoztam magam egy jó 3-4-es átlagra...

Én a szüleimnek elmondtam, hogy utálnak a tanárok(kivéve párat) Hiába tanultam órákon át, stb... Mindent mond el te is, ha haragudnának, hogy megértsék!! Sok sikert és kitartást a suliba(ha ott maradsz 8-ra)

2014. jún. 4. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Anyàval már beszélgettünk, és azt mondta át fog iratni másik suliba.
2014. jún. 4. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, örülj, hogy ilyen megértő az anyukád, ez esetben én is átíratnálak. Nehéz egy összeszokott közösségbe beilleszkedni, de legyél nyitott, és menni fog.
2014. jún. 4. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi minden rendben lesz :) Én sem lennék boldog a jegyeidtől, de hát nem vészes. Ha átmész új suliba próbálj meg barátokat szerezni és jól érezni magad. Tapasztalat, hogy ha egy helyen nem érzed jól magad akkor rosszabbul is teljesítesz.

(egyébként ilyen igazságtalan pontozás nálunk is volt általánosban. Például kémiából a tanár csak 4,8 felett adta meg a jobb jegyet, és pedig írtam egy négyes dogát, ami hozzáteszem egy ponton múlt, és mivel kevés jegyünk volt 4,75-re nem adta meg az 5-öst. Na nem mintha életbevágóan fontos lett volna csak érted.. )

2014. jún. 4. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem. Nálunk elvárás volt szüleim részéről, hogy színötös legyek, és már ha 4-est hoztam általánosban, kezdte apukám, hogy nem lesz belőlem semmi, nem vesznek fel az egyetemre... Én a gyerekemmel máshogy fogom csinálni: legyen jó pár tárgyból, amiket szeret, a többiből meg menjen át, így nem lenne gond nekem a 3,7 egyáltalán.
2014. jún. 26. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem haragudnék, feltéve, hogy tudom, a legjobb tudásod és igyekezeted szerint mindent megtettél a jó eredményekért.
2014. jún. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!