Ti haragudnátok vagy örülnétek?
Szep kapcsolat. Miert kell hazudni, penzt dugdosni?!
A baba dolgait kozosen szoktak altalaban megvenni.
A horgaszat hobbi, kikapcsolodas neki. Miert lenne pocsekolas?
Ezt valószínű az írta ki, aki horgászni szeretne menni.
Mi van ha oka van annak hogy dugdosni kell a pénzt? Lehet apa nem csak horgászik de iszik is. Egy pecázáshoz bot kell meg csali, ne már hogy 20 ezer legyen. És anya hobbyból vett a picinek fontos dolgokat? Nem. Anyának is jár 20 ezer manikűrösre, fodrászra, rucikra, mozira? Mert ha igen,apának is jár. De ha anya azért dugja a pénzt, hogy legyen a legfontosabbakra, akkor jól teszi.
Előző vagyok.
Ja és igen örülni is lehet. Apa örülhet hogy van egy felelőségteljes ember is a családban. Súgom neki: anya az.
Horgászathoz engedély is kell, ami elég húzós is lehet, nem csak bot és csali!
Ha a férj is keres, akkor had költsön a hobbijára is.
Nem kéne dugdosni a pénzt,hanem elé állni és közölni, hogy ezt vettem ennyiért, mert kelleni fog a babának.
Önmagában nem mond semmit az, hogy 200 a bevétel, hiszen azt nem tudjuk mennyi a kiadás.
A férj akarta ezt a babát?
Én magunkból indulok ki. Párom rengeteget dolgozik és lesülne a képemről a bőr, ha azt mondanám pénzpocsékolás a horgászat, hisz tudom, hogy ez az egyetlen amivel ki tud kapcsolódni. Igaz, nem is kell dugdosnom a pénzt, ha valami kell a gyereknek azt együtt megvesszük és ő az első!
Nálatok valami nagyon nem stimmel. Tervezett baba?
Én havi 200.000 forintos ossz bevételre nem is merném bevállalni a gyereket !
Nalunk csak en keresek 180.000 -t es a párom is kb ennyit !
Sokat félretenni nem tudunk , de jo színvonalon élünk ! Családi házban ... Gyereknek mindene meg van ... Es nekünk az esetleges hobbira is telik !
Párom is horgászik ... Nem a legolcsóbb időtöltés (engedély , akkor ha megy horgászparadicsomba megy haverokkal végy velünk , akkor ott a szállás költség ... Es igen az en párom horgászat közben megiszik nehány sort a haverokkal ez is penz ... Ettől meg nem alkesz, nem rossz apa es nem rossz társ ! Neki is jár ! Nekem is !
Persze ez nem minden hétvégén van igy .... Van amikor mar ugy kell zavarnom ot hogy menjen mar kicsit lazítson !
Szerintem nalatok alapjaiban van a probléma ! Sürgősen orvosolnam , mert ez igy nem jo !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!